Ref. 126655

Rolex Yacht-Master 40 18kt. Everose 126655

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Yacht-Master 40 18kt. Everose 126655, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 126655
År 2022
Stand 10/10 (Nyt)

Beskrivelse

Den smukke og sporty Yacht Master 40mm udført i 18kt. everose, med keramisk lynette og Oysterflex rem. Uret drives af Cal. 3235 som yder en gangreserve på ca. 70 timer med en præcision på -2/+2 sekunder i døgnet. Eksemplaret her er helt nyt fra 11/2022 og kommer som fuldt sæt med 5 års fabriksgaranti. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • 18kt. Everose

Tilfældige referencer

Fr
Frederik

Super service!Lækker og hurtig servicering af drengene bag Swisstime. Afgav mit ønske til Julian omkring model mv. og modtog mit ur hurtigt og uden problemer. Anbefaler helt klart at bruge Swisstime til alle andre!

Tr
Troels

Bestiling og dialog er let og ligetil - prisen er rigtig god.

La
Lars

Jeg købte 2 ure af Swisstime før jul og hele forløbet gik helt uden problemer - Det er naturligvis lidt af et sats, at købe uden om en af de store butikker, men til dem der har det på samme måde, vil jeg bare sig - du er i helt trygge hænder hos Julian & Co. Den lokale Rolex-forhandler har meget at lære på den front. De unge fyre hos Swisstime fortjener succes, ene og alene pga deres engagement og passion, som de gerne deler ud af. Og ja, så er der lidt penge at spare, og det gør jo ikke noget😊

Ja
Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!