Ref. 116680

Rolex Yacht-Master II 116680

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Yacht-Master II 116680, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 44mm
Reference nr. 116680
År 2021
Stand 9/10

Beskrivelse

Flot eksemplar af den massive Yachtmaster II som måler 44mm. Uret kommer med bokse, certifikat, tag samt fabriksgaranti frem til 2026. Her er muligheden for et stål Rolex godt under listeprisen. 


Tilbehør

  • Boks
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Countdown funktion
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ma
Mads

De har klart min anbefaling. Hurtig og professionel handel 😊

Ja
Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!

Se
Sebastian

Der var rigtig god service fra start til slut.Flinke og kompetente gutter, håber de kan hjælpe mig igen næste gang jeg skal handle ur.

Th
Thux

Købte et Tudor Black Bay gennem Swisstime og alt gik som lovet. Alt lige fra første dialog til uret sad på min hånd, gik som smurt. Servicen er iorden og fik efter 1 måned justeret lidt på lænken, da jeg synes det godt kunne sidde lidt strammere og det ordnede Julian kvit og frit, da det lige passede mig bedst. Kan varmt anbefale Swisstime herfra 😊