Ref. 18.0510.4021

Zenith El Primero

75.900,00 kr.

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Zenith El Primero, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Zenith
Ur-kasse 40mm
Reference nr. 18.0510.4021
År 2009
Stand 8,5/10

Beskrivelse


Tilbehør

  • Boks
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
Materialer
  • 18kt. rosegold

Tilfældige referencer

Pe
Per

Service helt i top. God personlig betjening helt til uret sidder på håndleddet.

Se
Sebastian

Der var rigtig god service fra start til slut.Flinke og kompetente gutter, håber de kan hjælpe mig igen næste gang jeg skal handle ur.

da
Dan

Jeg købte mit første nye Rolex hos Swisstime.Må sige jeg har været besværlig, dog har Swisstime ved Julian været forstående, professionel, samt ydet den bedste service.Uret leveret i perfekt stand, hurtigt og nemt. Ingen komplikationer. Kun de bedste anbefalinger herfra!Desuden fulgte han op på min ordre og modtagelse. Det er de færreste der gør det. yderst tilfreds herfra og kan kun anbefale dem til hver lejlighed!

Mi
Michael

Jeg ville egentlig kun have givet 4 stjerne idet leveringen ikke skete som aftalt, men, i realiteten var det ikke Swisstime´s skyld (selvom det var dem som lovede leveringstiden) og de udviste stor service ved og efter handlen, så, 5 det blev. Et andet faktum - uret ville tage ca 7-9 Mdr hos Klarlund - her tog det 2 uger