Ref. 03.2070.4054 / 22.C708

Zenith El Primero Captain Winsor Annual Calendar

Vejl. pris

71.200,00 kr.

Vores pris

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Zenith El Primero Captain Winsor Annual Calendar, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Zenith
Ur-kasse 42mm
Reference nr. 03.2070.4054 / 22.C708
År Ukendt

Beskrivelse

Virkelig flot eksemplar af Zeniths Captain Winsor - Fremstår næsten uden brugsspor! Modellen er udført i stål og drives af det famøse in-house værk, El Primero, her med både kronograf og årskalender. Et imponerende kompliceret ur til prisen! Vejl. nypris over 71.000kr.Kommer med boks og manual (ikke certifikat).


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

He
Henrik

Swisstime.dk har det helt rigtige forhold mellem service/kvalitet og pris!Mit Omega Aqua Terra blev således efter nogle indledende sms´er og telefonsamtaler med Julian skaffet hjem i løbet af få dage - og det til en pris som ligger godt 20 % under vejledende udsalgspris.Uret blev udleveret og tilpasset på kontoret i Aarhus (Egå).Swisstime.dk får min entydige anbefaling./Henrik

Da
Dan

Swisstime vil jeg anbefale til alle der leder efter nyt ur, jeg fik mit nye ur hjem på kun 4 dage, der blev ydet en hurtig og god service under hele forløbet.

As
Asbjørn

Swisstime skaffede mit ønskede Omega-ur hjem. Uret er helt som det skal være, og det samme har servicen og kontakten med Julian været igennem hele forløbet. Jeg handler gerne ur hos Swisstime igen! 😊

Se
Sebastian

Super behagelig at handle med.