Ref. RB0127121F1P1

NAVITIMER B01 CHRONOGRAPH 46

Vejl. pris

162.400,00 kr.

Vores pris Vejledende

134.900,00 kr.

Bestilling af ur

Hvis du vil bestille et NAVITIMER B01 CHRONOGRAPH 46 bedes du tages kontakt til os for, at få et konkret tilbud. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kontakt os her

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Breitling
Ur-kasse 46mm
Reference nr. RB0127121F1P1
År 2020

Beskrivelse

Leveringstid 1-3 uger


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk (Cal. B01)
  • Kronograf
  • Dato
Materialer
  • 18kt rødguld

Tilfældige referencer

He
Henrik

Swisstime.dk har det helt rigtige forhold mellem service/kvalitet og pris!Mit Omega Aqua Terra blev således efter nogle indledende sms´er og telefonsamtaler med Julian skaffet hjem i løbet af få dage - og det til en pris som ligger godt 20 % under vejledende udsalgspris.Uret blev udleveret og tilpasset på kontoret i Aarhus (Egå).Swisstime.dk får min entydige anbefaling./Henrik

Ja
Jakob

Købte et Panerai af Julian fra Swisstime. De var under hele forløbet meget professionelle, svarede på mails og var endda så flinke at levere uret i Århus på en lokation efter mit eget valg. Ville ikke tøve med at anbefale Swisstime til andre ur-interesserede i fremtiden!

Bo
Bo

Super god vejledning, professionel service, troværdig sælgere som jeg kan anbefale til enhver.............

Fr
Frederik

Super service!Lækker og hurtig servicering af drengene bag Swisstime. Afgav mit ønske til Julian omkring model mv. og modtog mit ur hurtigt og uden problemer. Anbefaler helt klart at bruge Swisstime til alle andre!