Breitling Chronomat ure

Chronomat

Breitling er kendt for at designe ure som både er funktionelle, præcise og i et tidløst design. Først og fremmest lavede virksomheden præcise ure med kronograf i høj kvalitet til piloter tilbage i 1884, da virksomheden blev etableret i Schweiz. Derfor er Breitling også et af de mest anerkendte, eksklusive og populære mærker på markedet i dag. Det er perfekt til den person, som søger et ur i høj kvalitet og klasse. Uret ved navn Chronomat kom på markedet tilbage i 1941. I dag er det et af de ure, Breitling har solgt flest af. Derfor er det en ægte klassiker. Berømt for at være funktionel, præcis og ikke mindst æstetisk.  Gennem tiden har uret været igennem flere processer, hvor det er blevet ændret til at passe tiden, som den er i. I dag betyder det til gengæld, at den nuværende model minder meget om den originale klassiker. Hos Breitling er fokus at anerkende og respektere de traditionelle dyder inden for schweizisk urmagerkunst. Det betyder, at et Breitling Chronomat er robust, præcist, pålideligt og eksklusivt. I dag er urene til gengæld ikke bare til piloter i luften, men kan også bruges, når du snorkler, og selvfølgelig som et eksklusivt ur om håndleddet i hverdagen. 

Det tekniske bag Chronomat

Rent teknisk har denne type ur en gangreserve på 70 timer, beskyttelse mod vand på 50 ATM, ridsefast safirglas, automatisk selvoptrækning, flydende sekundviser, tachometer, separat sekundviser, kronograf (stopursfunktion) og urværk med en VPN på 28800 og 47 juveler. Alle Breitlings ure, inklusiv Chronomat, er produceret i Schweiz, og primært af schweiziske komponenter. 

Her hos Swisstime har vi Breitling og uret Chronomat 41 og 44 som en del af vores sortiment. Priserne varierer bredt, afhængig af den stil, som du ønsker. Det betyder, at der både er mulighed for rem i læder, gummi, stål og guld.  Vi sælger både nye og brugte ure i forskellige prisklasser som kun kommer fra autoriserede forhandlere. Vi tilbyder også finansiering af dit ur, hvis du drømmer om et Chronomat i den højere ende af prisskalaen. Vi er altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål, eller til at guide dig frem til det helt rigtige ur.  Derfor kan vi altid kontaktes gennem vores kontaktformular, mail eller over telefon. Du er også velkommen til at komme forbi vores kontor i Aarhus, hvor du kan se og afhente ure.