Hublot Big Bang ure

Hublot Big Bang Evolution

301.PB.131.RX

236.900,00 kr.

215.900,00 kr.

Hublot Big Bang Evolution

301.SX.1170.SX

105.010,00 kr.

89.900,00 kr.

Hublot Big Bang Evolution

301.QX.1724.RX

150.510,00 kr.

137.900,00 kr.

Hublot Big Bang Unico Titanium/Ceramic

411.NM.1170.RX

154.800,00 kr.

139.900,00 kr.

Big Bang

Hublots Big bang ur, er et urproducentens mest ikoniske modeller til dato. Det kombinerer den klassiske gummirem, som Hublot er kendt for, med en række andre eksotiske og luksuriøse materialer. Dette gør Big bang til Hublots designmæssigt mest innovative ur nogensinde.  

Et banebrydende ur

Big bang blev skabt, da Jean-Claude Biver blev CEO for Hublot tilbage i 2003. Kort efter lancerede brandet det innovative og banebrydende Big bang ur, der skulle vise sig at blive deres bedst sælgende model. Uret bibeholdt den eksklusive gummirem, som Hublot blev kendt for i, da de lancerede deres første kollektioner i 1980’erne. 

Generelt adskiller uret sig designmæssigt fra mange andre modeller fra luksusproducenter på markedet; blandt andet ved at have den overdimensionerede urkasse, der gør, at Big bang er et ur, der lægges mærke til. 

Innovativt design kombineret med funktionalitet 

Med Big bang er der tale om et ur, der kombinere innovativt design med funktionalitet. Uret er vandtæt, og desuden et såkaldt konografur, der altså kan måle forskellige tidsintervaller. Derudover er de nyere modeller GMT-ure, hvilket vil sige, at det så let som ingenting kan hjælpe dig med at holde styr på de forskellige tidszoner, du befinder dig i. Disse modeller er således lavet til forretningsmanden eller -kvinden, der altid er på farten. 

Designet er, som nævnt præget af, at de fleste Big bang modeller har Hublots klassiske gummirem, der smyger sig om håndledet, og på én gang skaber et komfortabelt og innovativt ur, hvor der tydeligvis er kælet for detaljerne. Derudover er de forskellige Big Bang modeller sammensat af en række andre luksuriøse materialer, såsom guld, rustfrit stål, Kevlar, carbon for blot at nævne nogle få. Designets eksklusivitet hænger netop sammen med kombinationen af alle disse materialer. Urene findes i øvrigt i varianter til både mænd og kvinder. Kvinde-modellerne er noget mindre, selvom urkassen stadig fremstår overdimensioneret. 

Big bang har da også vundet mange forskellige designpriser, da det først blev lanceret på markedet. I 2005 vandt det "Design Prize" I det anerkendte "Geneva Watchmaking Grand Prix" og samme år "Sports Watch Prize" til "Watch of the Year" prisuddelingen i Japan. Desuden vandt det "Best Oversized Watch" i Mellemøsten til den populære prisuddeling "Watch of the Year". 

Med Hublots Big bang model, får du således et ur, hvor innovativt design og funktionalitet er gået op i en højere enhed.