Rolex Yacht-Master ure

Rolex Yacht-Master II

116681

Pris på forespørgsel

Rolex Yacht-Master II

116680

133.000,00 kr.

Pris på forespørgsel

Yacht-Master

Oyster Perpetual Yacht-Master. Uret lavet til at symbolisere det forhold der findes mellem schweiziske Rolex og sejlsporten. Et forhold som startede tilbage i 1950’erne, hvor der kom en efterspørgsel efter et eksklusivt ur der kunne fungere til en sport i et hårdt miljø, hvor alt kan se. I 1992 kom Rolex derfor på banen med Rolex Yacht-Master. Første gang i ‘Yellow Gold’, og efterfølgende også stål, og i den klassiske kombination and guld og stål.  I 2007 kom anden generation af uret på markedet: Rolex Yacht-Master II. Her blev det blandt andet tilføjet en kronograf med en countdown på ti minutter, lavet som en hjælpende hånd til personer inden for sejlsporten. Derfor er dette ur perfekt til dig der ser dig selv stående ude på din egen yacht en dag. Dig der elsker at sejle, og som nyder det maritime udtryk. 

De forskellige specifikationer bag Rolex-uret Yacht-Master

Rent teknisk består dette ur først og fremmest af dette vandresistente Oystermateriale, hvilket betyder, at den kan holde til vand ned til en dybde på 100 meter. Det har et COSC-certificeret Kronometer, en frekvens på 28.800 VPH, 31 juveler, og en gangreserve på omkring 48 timer. Det har stopursfunktion, og meget mere. Samtidig er alt lavet eksklusivt i Schweiz af schweiziske komponenter, som alle andre ure fra Rolex også er. Det kommer samtidig i dag også med Oysterflex armbånd, en gummirem. Du kan selvfølgelig også finde den med den klassiske rem i guld og/eller stål. Alt i alt er udgangspunktet at lave endnu et ur “the Rolex way”. Det er med et enormt fokus på de høje Rolex-standarder til produktionen og den gamle, schweiziske tradition for kunsthåndværk og urmageri. 

Her hos Swisstime har vi blandt andet ure fra Breitling, Omega og Rolex. Uret Yacht-Master er blot ét af de mange ure fra Rolex som er en del af vores sortiment. Priserne på uret varierer afhængig af den stil, som du ønsker, og de materialer, som du ønsker. Det kommer også an på, hvilken årgang, du er til. Her sælger vi nye og brugte ure i forskellige prisklasser som kun kommer fra andre autoriserede forhandlere. Vi tilbyder også finansiering af dit ur.  Vi er altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og  guide dig frem til det rette ur. Vi kan kontaktes gennem vores kontaktformular, mail eller på telefonen. Du er altid velkommen til at komme forbi vores kontor i Aarhus, hvor du kan se vores sortiment. Her kan du også afhente dit nye eksklusive Rolex-ur.