Tag Heuer Aquaracer ure

Tag Heuer Aquaracer

WAY201A.FT6069

15.900,00 kr.

Tag Heuer Aquaracer 300M

CAY211B.BA0927

27.495,00 kr.

19.900,00 kr.

Aquaracer

Hvis man er interesseret i at få et ur i absolut verdensklasse, så er det måske Tag Heuers Aquaracer, man skal lede efter. Det er ihvertfald et superpopulært ur, der er en af favoritterne blandt mange urentusiaster. Man skal typisk gå efter Aquaracer, hvis man kigger efter et solidt og elegant armbåndsur. Aquaracer-serien er efterhånden blevet en af Tag Heuers klassikere, og derfor er der mange der ynder at købe det. Det er specielt dets robusthed og det stilfulde udtryk, der gør sig bemærket ved Aquaracer. Uret er nemlig designet og kreeret med kraftig inspiration fra naturen og havet. Uret er produceret i rustfrit stål, og kan fås i tre forskellige varianter med to forskellige farver urskive. Det er den karakteristiske sorte farve eller de marineblå toner, der kraftig bærer urets flotte udtryk. Derfor er det et meget populært ur, da det tillader, at man drager på eventyr med uret.  

Tag Heuer er garantistemplet i Aquaracer

Når der står Tag Heuer på uret ved man, at det er schweizisk håndværk af allerfineste skuffe, og der er med god grund at mange sværger til det ikoniske schweiziske brand. Tag Heuer skuffer nemlig aldrig, når de producerer ure. Aquaracer er endnu en tilføjelse til portføljen af flotte ur fra producenten, der med næsten 140 års erfaring har en bred palette af flotte ure. Mange af dem kan du finde her på siden. Aquaracer er et af dem, fordi det er æstetisk tilfredstillende ur.

Aquaracer er en vandtæt klassiker fra Tag Heuer

Når man bruger Tag Heuers Aquaracer, så kan man være stensikker på, at man kan svømme og gå i bad med uret. Det er nemlig vandtæt helt ned til 300 meter, og derfor skal man ikke være nervøs for at tage en dukkert eller et bad med uret på håndleddet. Aquaracer er en klassiker, der kan bruges til mange forskellige lejligheder på privat, på arbejde og ved andre sammenkomster. Derfor er det klassiker og uret fra Tag Heuer findes både som herre og dameur.

Få Tag Heuer Aquaracer hos Swisstime

Hvis man godt kunne tænke sig et Tag Heuer Aquaracer så er man havnet det helt rigtige sted. Vi forhandler nemlig Aquaracer-serien i både marineblå og sorte farver. Der er lidt forskel på modellerne og deres pris, men klik ind på dem og find ud af, hvilket Aquaracer-ur, der passer bedst. Uanset hvilken model man vælger, skal man nok blive rigtig glad for sit Aquaracer.