Tag Heuer ure

Heuer blev grundlagt i 1860 af Edouard Heuer, men ændrede senere navn i 1985, da ur-firmaet blev opkøbt af Tag Group. Heuer startede ud som producent af kronograf ure til instrumentbræt i biler, men begav sig også over armbåndsure. Disse armbåndsure blev især populære hos racerkørere, både professionelle og amatører, da de ligeledes var udstyret med en meget pålidelig og funktionel kronograf funktion. I dag har Tag Heuer et meget stærkt brand, og har promoveret sig med kendte som Leonardo DiCaprio og Brad Pitt som frontfigurere for mærket.

Nedenfor ses et uddrag af de Tag Heuer modeller vi kan tilbyde. Såfremt du ønsker en model, som ikke er repræsenteret nedenfor, kan du blot sende en mail til info@swisstime.dk med model samt de ønskede kriterier, så vil vi bestræbe os på at skaffe det hurtigst muligt.

Tag Heuer Aquaracer

WAY201A.FT6069

15.900,00 kr.

Tag Heuer Aquaracer 300M

CAY211B.BA0927

27.495,00 kr.

19.900,00 kr.

Tag Heuer Carrera

CV2A1R.BA0799

34.900,00 kr.

Tag Heuer Carrera

CV2A1R.FC6235

26.495,00 kr.

Tag Heuer Carrera

CAR201Z.BA0714

28.495,00 kr.

Tag Heuer Carrera Calibre 16 Chronograph

CV2A12.FC6236

26.495,00 kr.

Tag Heuer Carrera Calibre HEUER 01 'Red Bull Racing Special Edition'

CAR2A1N.FT6100

36.900,00 kr.

Tag Heuer Formula 1

CAZ1010.FT8024

9.900,00 kr.

Tag Heuer

Tag Heuer har lavet ure siden 1860 og har siden da opbygget et enormt stærkt brand verden over. Dette har de formået gennem urenes høje kvalitet og forskellige kendte ansigter som frontfigurer for firmaet. Tag Heuer blev først populært og kendt blandt racerkørere, da urene var udstyret med en pålidelig kronograf funktion. Siden da er urene blevet et verdenskendt mærke, der langt fra kun bliver båret af racerkørere. Hos Swisstime sælger vi fast fire af de bedste og allermest kendte Tag Heuer-modeller som bliver beskrevet nærmere nedenfor.

Den elegante Link-model

Har du besluttet dig for, at du skal erhverve dig et Tag Heuer ur, men du endnu ikke ved, hvilken model det skal være, kan Swisstime sagtens hjælpe dig. Den første urserie du bør overveje, er Link. Det er en af Tag Heuers mest velansete modeller og har været en vigtig del af deres sortiment siden 1987, hvor Link-serien første gang blev præsenteret. Dengang gik uret dog under navnet S/el, der stod for Sports Elegance. Navnet Link kommer af de S-formede “links” eller led i urremmen, der er med til at give et uret et elegant særpræg. Link-modellerne er alle vandtætte og er lavet af børstet eller poleret stål. Derudover har de fleste af dem kronograf funktion, så du præcist kan tage tid på lige, hvad det skulle være.  

Carrera-serien

Carrera-serien er i dag en af Tag Heuers absolut største og mest populære urmodeller, men det startede ellers med i højere grad at være et nicheur, da det første gang blev introduceret. Der var det nemlig næsten udelukkende et kronografur, der blev brugt af sportsfolk, der hyppigt skulle kunne måle hastigheder. I dag er det et populært sportsur for enhver smag, og det er altså også lavet af materialer i den bedste kvalitet. Carreras urskiver er lavet børstet stål, og er ligesom Link-modellerne også vandtætte, da det som sagt er et sportsur, der skal kunne holde til lidt af hvert. Derfor er der naturligvis stadig kronograf funktion i modellerne, og derudover er der dato og automatisk optræk.

Formula 1 er det oplagte ur for enhver racerkører

Formula 1-serien er dog bestemt ikke kun for racerkørere. Ifølge Tag Heuer selv er uret nemlig et afslappet sportsur til alle, der lever et liv med fart på. Formula 1 er et ur, der sikrer, at Tag Heuer fortsætter med at have en tæt forbindelse mellem dem selv og sportsverdenen. Skiven på et Formula 1 ur ligner på mange måder instrumentbrættet i en racerbil, og på nogle af modellerne i serien kan man endda finde små racerstriber på uret. På kanten af skiven er der et tachymeter, der kan måle din hastighed, og modellerne er desuden installeret med tre forskellige kronografer i skiven og naturligvis også en datoviser. Uret er også vandtæt ned til 200 meter og har lysende visere og funktioner, så der altid er høj læsbarhed. 

Aquaracer

Aquaracer er en robust og flot urmodel, der særligt er designet til folk, der elsker sejlsport  og andre sportsgrene på og i vandet heriblandt dykning. Aquaracer er en af de mest efterspurgte Tag Heuer ure, blandt andet fordi at man aldrig behøves at tage uret af, da det stort set kan holde til alt. Flere af Aquaracer modellerne er vandtætte helt ned til 300 meters dybde, og derudover kan flere af modellerne fås med kronograf funktion. Aquaracer har også lavet et særligt miljøvenligt ur i samarbejde med filmstjernen, Leonardo DiCaprio. 

Der findes også andre modeller fra Tag Heuer end bare disse fire, og hvis du ønsker en af dem, kan du altid kontakte os, og så vil vi gøre vores bedste for at anskaffe dig dit drømmeur.