Tag Heuer Carrera ure

Tag Heuer Carrera

CV2A1R.BA0799

34.900,00 kr.

Tag Heuer Carrera

CV2A1R.FC6235

26.495,00 kr.

Tag Heuer Carrera

CAR201Z.BA0714

28.495,00 kr.

Tag Heuer Carrera Calibre 16 Chronograph

CV2A12.FC6236

26.495,00 kr.

Tag Heuer Carrera Calibre HEUER 01 'Red Bull Racing Special Edition'

CAR2A1N.FT6100

36.900,00 kr.

Carrera

Tag Heuer er et urmærke, der trækker tråde til motorsporten, og modellen Carrera er ingen undtagelse. Carrera blev for første gang sat på markedet i 1964 og er opkaldt efter det berygtede racerløb, der fandt sted i Mexico, ved samme navn. Forbindelsen til motorsporten er ikke til at komme udenom, og den velkendte racerkører Steve McQueen bar selv Tag Heuer som sit mærke. Udover at være et ur designet og velegnet til anvendelse bag rattet, så er modellen tilpasset en aktiv livsstil. Hvad enten det er motorsport, dykning eller noget helt tredje, så er Carrera et sportsur med alle de specifikationer, du har brug for i en aktiv hverdag. 

Specifikationerne bag Carrera

Da Carrera oprindeligt er udviklet til brug i forbindelse med motorsport, så er uret naturligvis også en kronograf. Det vil sige, at uret kan fungere som stopur, hvilket kan vise sig nyttigt ved stort set alle sportsgrene. Rent teknisk har Carrera-modellerne en gangreserve på 50 timer, visning af dato samt automatisk optræk. Derudover har alle modellerne en vandtæthed på 10 ATM, hvilket vil sige, at uret kan klare op til hele 100 meter i dybden.

Funktionelt design helt i top

Med sit funktionelle design tilpasset til sportsudøvere er dette ur rustet til det meste. Her hos Swisstime tilbyder vi flere varianter af Carrera-modellen. Uret fås med forskellige remme både i læder og i stå, og fås med en 43 mm. skive.

Drømmer du om et endnu større ur, så findes også den unikke udgave “Red Bull Racing Special Edition” med en 45. mm skive. Denne model skiller sig ud fra de andre i et design med PVD behandlet stål samt keramisk lünette. Med sine blå og røde nuancer får uret et særpræget udtryk, hvor tilkoblingen til motorsporten træder ekstra tydeligt frem. 

Vi giver en hjælpende hånd  

Her hos Swisstime er vi opmærksomme på, at finansieringen af et ur kan være en udfordring. Vi tilbyder derfor finansieringsløsninger, som passer til dig og dit køb, så du kan gå hjem med lige det ur, du drømmer om. At købe et ur er en investering, og vi ønsker derfor, at du får det helt rigtige med hjem efter en behagelig købsproces.

Derfor vil vi hellere end gerne stå til rådighed med assistance og svar på alle de spørgsmål, der skulle opstå. Vi kan nemt kontaktes enten via mail, telefon eller kontaktformularen her på siden, så du kan få den helt rette vejledning til dit køb. Du er også velkommen til at kigge forbi vores kontor i Aarhus, hvor vi står klar til at hjælpe.