Tag Heuer Link ure

Link

Det schweiziske urmærke Tag Heuer blev grundlagt i 1860 af Edouard Heuer og har siden da produceret højkvalitets ure, der er anerkendt over hele verden. Tag Heuers mest velkendte samarbejde er med Formel 1-teamet Red Bull Racing, og urmærket har siden da haft en stærk tilknytning til motorsporten. Urene har været særligt populære hos racerkørere, både professionelle og amatører, på grund af en række funktioner, der egnede sig særligt godt til kørebanen. Også udenfor kørebanen fandt urmærket dog sine tilhængere. Modellerne var nemlig designet til en aktiv livsstil uafhængigt af sportsgren eller niveau, og modellen Link følger med hertil med sit unikke design. 

Specifikationerne bag Link

Modellen Tag Heuer Link er som sagt udviklet til en aktiv hverdag, og dertil hører naturligvis en vandtæthed. Modellen fås med henholdsvis 10 og 20 ATM, og uret kan dermed gå hele 100 og 200 meter i dybden uden skrammer. Tag Heuer Link fås naturligvis også som kronograf og kan yderligere anvendes som stopur. Dette må siges at være en uundgåelig funktion taget urmærkets tilknytning til motorsporten i betragtning. Rent designmæssigt adskiller Link modellen sig fra de andre ure produceret af Tag Heuer. Link er udviklet i stål fra top til tå, hvilket giver uret et mekanisk, enkelt og stilrent udtryk. Motorsportens hurtighed og styrke kommer her i spil og har sat sit præg på udformningen af dette ur. Derudover er urskiven designet med et lodret mønster af linjer, som følger urets egen geometri, når det bæres om hånden. Denne unikke detalje giver uret en dybde og et spil for blikket. 

Gå herfra med det rette ur  

At investere i et ur med det rette design, størrelse og pris kan være en uoverskuelig opgave for selv den bedste. Udvalget er stort, beslutningen vigtig, og vi ønsker, at du går herfra med det helt rette ur i hånden. Derfor vil vi meget gerne stå til rådighed med gode råd og svar på alle de spørgsmål, der skulle opstå undervejs i forløbet. Vi kan nemt og hurtigt kontaktes enten via mail, telefon eller kontaktformularen her på siden, således at du kan få den rette hjælp hvis nødvendigt. Her hos Swisstime er vi desuden opmærksomme på, at det ikke blot er svært at vælge det rette ur, men også den økonomiske udfordring, der kan opstå. Vi tilbyder derfor finansieringsløsninger tilpasset dig og din situation, så det bliver nemmere at realisere drømmen om et ur. Du er også velkommen til at kigge forbi vores kontor i Aarhus, hvor vi står klar til at hjælpe.