Tudor North Flag ure

Tudor North Flag

91210N

Pris på forespørgsel

North Flag

Hvis man hører navnet Tudor Watches, er det første man tænker på formentlig flagskibet Tudor Black Bay. Men faktisk er der andre kollektioner hos Tudor Watches som man kan kigge på, hvis allerede ejer Black Bay eller er på udkig efter et andet flot ur fra det Schweiziske søsterbrand til Rolex. En af dem er North Flag, der er et undervurderet ur produceret af Tudor Watches. Det blev lanceret i Basel i 2015 og har siden været et fantastisk valg for folk, der søger et stilrent ur med plads til at tage på eventyr. Faktisk er North Flag et symbol på den udvikling som Tudor Watches de seneste par år har gennemgået, men på trods af det er det ikke et ur, der har fået synderligt meget opmærksomhed - og det er en skam. For Tudor North Flag er nemlig et fantastisk ur. 

North Flag er et eksemplarisk mesterværk fra Tudor

North Flag er elegant, moderne og kommer i et udsøgt og stilrent design. Det er en skoleeksempel på, hvordan man designer et flot ur. Den mekaniske del er i top og designet spiller på Tudor Watches’ North Flag. Derfor er et eksemplarisk mesterværk fra Tudor, der understreger, at Black Bay ikke er en egentlig svale i det traditonsfyldte urmærkes historie. North Flag kan passe til de fleste lejligheder uanset, om man skal i skoven, på arbejde eller til fest. Der er ikke en lejlighed, hvor man ikke kan tage Tudor North Flag på håndleddet. 

Designet fra 70’erne, men en tidsløs klassiker

Tudor har taget på en rejse tilbage i tiden. Første med deres Heritage Ranger i 2014 og dernæst med North Flag. Begge ur-kollektioner har nemlig hentet deres inspirationer, fra Tudor Watches egne designs fra 70’erne. Her har man taget udgangspunkt i det Ranger/Explorer-designs, der prægede brandet for fire årtier siden. Mange har faktisk kaldt både North Flag og Heritage Ranger for en hyldest til Tudor Watches historie og værdier gennem tiden. Derfor er North Flag-uret en af de smukkeste kreationer fra det schweiziske urmærke. For selvom designet er hentet fra 70’erne er det stadig en tidsløs klassiker. 

Køb Tudor North Flag hos Swisstime

Er man interesseret i det flotte ur fra Tudor, så kan man købe North Flag her på Swisstime. Vi forhandler nemlig kun eksklusive schweiziske ure, og i den kategori falder Tudor Watches naturligvis. Vi har også flere forskellige modeller fra Tudor, hvis har interesse. Det inkluderer både Pelagos, Heritage Ranger samt North Flag m. fl. 1