Tudor Pelagos ure

Tudor Pelagos 25600TB

25600TB

35.900,00 kr.

Tudor Pelagos LHD

25610TNL

35.900,00 kr.

Pelagos

Et Tudor Pelagos er en klasse for sig selv. Det er schweizisk håndværk af allerfineste kvalitet og med garanti et ur man lægger mærke til. Hver eneste udgave af Pelagos er nummeret og kommer med tal bagpå urskiven. Pelagos modellen er en af Tudors mest populære versioner, og netop denne model har en 70 timers batteri reserve. Derudover måler selve urskiven 42 mm, med et satin touch på det hårde titanium, som uret er lavet af. Uret fås med enten blå eller sort urskive, og er en gennemgående smuk konstruktion fra schweizisk Tudor. Det er ganske enkelt et magisk eksempel på design og et symbol på eventyr i Tudor Pelagos ure.

Schwezisk topkvalitet og ypperligt design

Uret er tilmed en af de mest funktionelle og modstandsdygtige, som Tudor har lavet til dato. Med en vandtæthed ned til hele 500 meter er Pelagos bygget med Tudors erfaring og flair for design. Det findes både i en højre og venstrehåndsversion og tager højde for forskellige præferencer. Som nævnt tidligere findes der to overordnede farver på Tudor Pelagos. Den kan fås med blå urskive og sort urskive. Urkronen er tilmed farvet i de klassiske blå og sorte farver, der også er i urskiven. 

Mekanisk mesterværk

Pelagos er udstr med Tudors Manufacture Calibre MT5612, der er en selvjusterende bevægelsesmekanik med bi-direktionelt rotor system, hvilket virkelig kommer til udtryk i urets funktionsdygtighed. Derudover har urskiven et hvidt index på den blå eller sorte baggrund og er udstyret med safir-crystal glas, der gør uret ekstra modstandsdygtig. Uret er formet i det reneste titanium, hvilket giver det flottest sølvlige udtryk, når det bliver båret på håndleddet. 


Tudor Watches er en af de mest professionelle urmagere i Schwiez. Det blev grundlagt i Geneve i 1926 af Hans Wilsdorf, som en søstervirksomhed til det ikoniske urbrand Rolex. Over tid har Tudor udviklet sig at være et brand, der står for at producere reelle værktøjer. Det er blandt andet kommet udtryk i deres mange samarbejdspartnere verden over. Specielt deres samarbejde med forskellige internationale forsvar har været en del af Tudors historie. Tudor Watches har altid været kendt for deres pålidelighed og kvalitetsure, og har blandt andet leveret ure til den amerikanske og franske hær.  Hos Swisstime har vi to modeller af de populære Tudor Pelagos ur. Det ene er det blå Tudor Pelagos 25600TB, som har en pris på 26.900 kr. og det sorte Pelagos LHD har en pris på 28.900 kr.