Ref. A17326

Breitling Navitimer 41mm "2024 DK Fuldt sæt"

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Breitling Navitimer 41mm "2024 DK Fuldt sæt", så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Breitling
Ur-kasse 41mm
Reference nr. A17326
År 2024
Stand 9/10

Beskrivelse

Flot og elegant 41mm Navitimer fra Breitling som er udført i stål og sidder på en brun alligator læderrem.  Uret er oprindeligt solgt fra dansk Breitling forhandler 2/2024 og har kun været på armen få gange, hvorfor det fremstår i rigtig flot stand. Kommer som fuldt sæt inkl. den originale købskvittering.  Vejl. pris på modellen er over 38.000, så her er mulighed for at erhverve et næsten nyt eksemplar til fornuftige penge. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Se
Sebastian

Der var rigtig god service fra start til slut.Flinke og kompetente gutter, håber de kan hjælpe mig igen næste gang jeg skal handle ur.

St
Steffen

Fantastisk service, jeg var meget betænkelig ved at købe et så dyrt ur på nettet, men der var ingen problemer, gennem hele handlen modtog jeg mails med hvordan det gik med leveringen. Jeg har ingen betænkeligheder ved at give firmaet top karakter

An
Andreas

Jeg har 2 gange nu bestilt ure gennem Swisstime.dk og de er fremragende til både at give en lækker pris, kommunikere gennem hele købsperioden og bare generelt yde en ekstrem god service! Kan varmt anbefales til alle 😊

Mu
Mushtaba

Flinke drenge og god service. Der var 3-4 ugers vente tid på uret, men de fik den hjem indenfor 1 uge.