Med brugte Breitling ure får du præcist urværk

Breitling ure har og vil altid være nogle af de mest innovative urmærker globalt. Brandet har eksisteret i mere end 130 år, og gennem hele deres levetid har de været førende inden for ny teknologi, hvor de blandt andre var nogle af de første til at benytte sig af kronografen.

Køber du brugte Breitling ure, får du ekspertise, elegance og videnskabelig præcision i et ur, du kan bære på håndleddet. Det er det ultimative statussymbol. Find brugte Breitling ure hos Swisstime i dag.

Du kan vælge mellem mange typer brugte Breitling ure

Breitling laver mange forskellige urmodeller. Hver model har specielle funktioner, men fælles for dem alle er, at de er præcise, funktionelle, tidløse og kyndigt udformede. 

Breitlings urmodeller er som følger:

 • Chronomat
 • Avenger
 • Navitimer
 • Colt
 • Aviator
 • Superocean
 • Superocean Heritage
 • Premier
 • Galactic
 • Transocean
 • Professional

Især Navitimer-modellen har været en vigtig del af Breitlings ursortiment, fordi den er blevet produceret i mere end et halvt århundrede – og så er den fortsat en klassiker. 

Har du et bestemt ur, du virkelig drømmer om, skal du være velkommen til at kontakte os med navn på modellen. Så gør vi vores for, at du kan få brugte Breitling ure.  


Breitling-historien – mere end et århundredes viden og håndelag

Léon Breitling var allerede en erfaren, dygtig og omhyggelig urmager, før han begyndte at lave små armbåndsure. Da han begyndte at fremstille lommeure, ændrede det hans liv markant. 

I 1889, fem år efter han begyndte fremstillingen af lommeure, fik Léon Breitling patent på den første, enkle model, han havde udviklet. Modellen adskilte sig fra sine konkurrenter på grund af dens stilrene linjer, ukomplicerede fremstillingsproces og til-at-gå-til vedligeholdelse.

I 1914 gik Léon Breitling bort. Sønnen Gaston tog over familievirksomheden. Heldigt for Breitling ville skæbnen, at også Gaston havde en stor passion inden for urmageri. Allerede året efter, Gaston tog over, udkom et af verdens første præcisionskronografer til at bære på håndleddet. 

Siden 2017 har Breitling været del af CVC Capital Partners med Georges Kern i spidsen som administrerende direktør.


Breitling ure redder liv

Hvordan kan Breitling ure redde liv? Jo, Breitling var de første, der lancerede et nødsituationsarmbåndsur. Siden urets lancering i 1995 har uret reddet mere end 12 hele liv! 

I 2003 var to britiske helikopterpiloter eksempelvis strandet. Med deres Breitling ure kunne de reddes fra Antarktis. 

På grund af Breitlings reelle og hjælpsomme armbåndsure blev de hurtigt populære blandt piloter. Tilbage i 1939 bestilte britiske Royal Air Force blandt andet en kæmpe ordre af kronografure. 


Mangler du et Breitling i dit liv?

Når du bærer brugte Breitling ure, kan andre også se, du værdsætter præcision, detaljer og et ur, der virkelig fungerer efter hensigten. 

Hos Swisstime er de brugte Bretiling ure, vi sælger, tjekket og undersøgt, inden vi sætter dem til salg. Så du behøver ikke bekymre dig om, om dit kommende ur er i orden. For det er det.

Indgiv en bestilling i dag, så vi kan få givet dig det ur, du har drømt om.

Læs om andre brugte ure