Ref. 542.nx.1171.lr

Hublot Classic Fusion 42mm "Dansk AD"

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Hublot Classic Fusion 42mm "Dansk AD", så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Hublot
Ur-kasse 42mm
Reference nr. 542.nx.1171.lr
År 2022
Stand 9,5/10

Beskrivelse

Det elegante og minimalistiske Classic Fusion fra Hublot. Modellen er med sort skive, kasse udført i titanium og kommer på Hublot's alligator rem med gummi inderside. Eksemplaret her fremstår i meget flot stand, stort set uden brugsspor, og er oprindeligt solgt fra dansk AD i 2022 til en listepris på hele 60.000,- Uret kommer som fuldt sæt og er stadig under fabriksgaranti. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Titanium

Tilfældige referencer

Pe
Per

God kundekontakt igennem alle faser af købet. Skarpe priser, levering til aftalt tid. Anbefales

Ja
Jakob

Købte et Panerai af Julian fra Swisstime. De var under hele forløbet meget professionelle, svarede på mails og var endda så flinke at levere uret i Århus på en lokation efter mit eget valg. Ville ikke tøve med at anbefale Swisstime til andre ur-interesserede i fremtiden!

Mi
Michael

Jeg ville egentlig kun have givet 4 stjerne idet leveringen ikke skete som aftalt, men, i realiteten var det ikke Swisstime´s skyld (selvom det var dem som lovede leveringstiden) og de udviste stor service ved og efter handlen, så, 5 det blev. Et andet faktum - uret ville tage ca 7-9 Mdr hos Klarlund - her tog det 2 uger

Ca
Casper

Super oplevelse. Det ønskede ur blev fundet hurtigt, taget hjem og personligt leveret på kun en uge! Kan klart anbefales! Og uret er i super flot stand trods alderen!