Ref. 542.nx.1171.lr

Hublot Classic Fusion 42mm "Dansk AD"

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Hublot Classic Fusion 42mm "Dansk AD", så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Hublot
Ur-kasse 42mm
Reference nr. 542.nx.1171.lr
År 2022
Stand 9,5/10

Beskrivelse

Det elegante og minimalistiske Classic Fusion fra Hublot. Modellen er med sort skive, kasse udført i titanium og kommer på Hublot's alligator rem med gummi inderside. Eksemplaret her fremstår i meget flot stand, stort set uden brugsspor, og er oprindeligt solgt fra dansk AD i 2022 til en listepris på hele 60.000,- Uret kommer som fuldt sæt og er stadig under fabriksgaranti. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Titanium

Tilfældige referencer

Ma
Martin

Købte mit første luksus ur hos Julian og Frederik, og alt har bare fungeret upåklageligt. Lige fra min første henvendelse flere måneder før, til afhentning på deres kontor i ÅrhusStemningen på kontoret er yderst behagelig, og de har masser af tid til en hyggelig snak over en kop kaffe. Derudover er de meget behjælpelige, og kan svare på alle ens spørgsmål. Dette er noget de aut. forhandlere kunne lære noget af!Jeg kan varmt anbefale Swiss time, og står jeg en dag, og skal erhverve mig endnu et luksus ur, skriver jeg til Julian og Frederik først

Se
Sebastian

Super behagelig at handle med.

Em
Emil

Har netop modtaget mit nye ur fra swiss time. Det har været et utroligt nemt og smertefrit forløb, hvor både Julian og Frederik har været ekstremt behjælpelige. Man føler sig i trygge hænder hele vejen frem til modtagelse af varen!Super oplevelse - swisstime.dk kan varmt anbefales!

Th
Thomas

kan til enhver tid anbefale Swisstime.dk