Få rendyrket innovation fra brugte Hoblot ure

Hublot er kendetegnet ved at være et innovativt mærke, der altid har bibeholdt den høje kvalitet: “Art of fusion”, som de kalder det. Hos Hublot sættes materialevalg og -brug højt på listen, hvilket kommer tydeligt til udtryk i deres flotte ure. Find brugte Hoblot ure hos Swisstime i dag.

En ny spiller på banen

Som nytilkommer på markedet ændrede italienske grundlægger Carlo Crocco hele gamet, da han grundlagde schweiziske Hublot i 1980. Den første kollektion fra urmageren bestod af et ganske særligt ur: et gyldent guldur med en rem lavet af naturgummi. 

Kombinationen af et eksklusivt, kostbart materiale som guld med noget så basalt som naturgummi var aldrig set før. Faktisk var der aldrig lavet et ur med en rem af naturgummi nogensinde. Standarden blev hermed lagt for fremtiden.


Unikt design med materialer af allerhøjeste kvalitet i ét

Hublot uret er til dig, der ikke kun vil have klasse, men som også går efter det innovative, ukonventionelle og anderledes. Med brugte Hublot ure viser du, at du ved, hvad du vil have.

Mærket er fortsat kendt for at kombinere materialer, som ikke før har været sat sammen. Det gør de kyndigt. Som ejer af et Hublot ur bliver du del af en klub, hvor andre kendere også vil bemærke, hvad du bærer på håndleddet. 

Uret kan du give videre som arvestykke til de næste generationer. Det holder nemlig hele livet.  

Når du vil købe brugte Hublot ure, kan du vælge mellem følgende modeller: 

  • Novelties
  • Big Bang
  • Classic Fusion
  • Spirit of Big Bang
  • MP Collection

Hublot er elsket af sportsverdenen

Hublots brug af naturgummi til remme er især populært hos sportsmænd og -kvinder, fordi det føles som om, de slet ikke bærer et ur, når de har Hublot på. Og så er der selvfølgelig stor signalværdi i at bære et urmærke, der har sat standarden for resten af urmagerverdenen.

I partnerskab med Usain Bolt blev der blandt andet lavet en hel kollektion inspireret af hans verdensrekord, kaldt: “The King Power Usain Bolt”. Bolt bruger blandt andet sit Hublot til at tage tid på hans løbetider.

Hublot er derudover det første schweiziske luksusmærke nogensinde, der har investeret i Cricket. I samarbejde med 2015 Cricket World Cup udviklede de desuden en kronograf inspireret af klassisk cricket. 

Hublots mange ambassadører

Af ambassadører kan desuden findes Juventus, Chelsea FC, Ferrari, World Poker Tour, Pelé, Nicky Jam, Sang Bleu, Dustin Johnson med mange, mange flere.  Alle Hublots samarbejdspartnere har dét til fælles, at de ikke vil gå ned på kvalitet. Alt, de har brug for, kan de få fra deres Hublot ur. 


Køb sporty, særlige og brugte Hublot ure i Aarhus

Når du investerer i Hublot, investerer du også penge i sport, innovation og nytænkning. Et brugt ur bliver tjekket grundigt af os hos Swisstime, inden vi sætter det til salg. 

Vi sender forsikret, så du slipper for at bekymre dig om dit elskede ur. Du skal bare sende en bestilling. Så sørger vi for det sidste.  Vi vil se frem til at opfylde dine urdrømme med brugte Hublot ure. 

Læs om andre brugte ure