Ref. 210.30.42.20.01.001

OMEGA SEAMASTER DIVER 300M "SORT"

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille OMEGA SEAMASTER DIVER 300M "SORT", så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Omega
Ur-kasse 42mm
Reference nr. 210.30.42.20.01.001
År 2022
Stand 10/10 (Nyt med folie)

Beskrivelse

Helt nyt eksemplar Omega Seamaster Diver med sort skive/lynette. Komplet sæt med fabriksgaranti frem til 2026. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

As
Asbjørn

Swisstime skaffede mit ønskede Omega-ur hjem. Uret er helt som det skal være, og det samme har servicen og kontakten med Julian været igennem hele forløbet. Jeg handler gerne ur hos Swisstime igen! 😊

Mi
Michael

Virkelig god service, hurtig reaktion, meget hjælpsom, alt var som det skulle være. Er virkelig glad for mit nye ur! Stor tak til Swisstime for en enestående service! Vi ses igen...

Ka
Kasper

Jeg kan kun give Frederik og Julian fra Swisstime de varmeste anbefalinger hele vejen igennem. De unge gutter holder et ufatteligt højt serviceniveau og man føler sig velkommen og imødekommet når man henvender sig.Jeg havde mulighed for selv at afhente mit ur i går og hjælpen og tid til spørgsmål og snak bidrog kun yderligere positivt til den i forvejen glimrende service og oplevelse!

Fr
Frederik

Super service!Lækker og hurtig servicering af drengene bag Swisstime. Afgav mit ønske til Julian omkring model mv. og modtog mit ur hurtigt og uden problemer. Anbefaler helt klart at bruge Swisstime til alle andre!