Få historie og kvalitet med brugte Omega ure

Vi kender alle sammen til Omega. Uret har været set på et utal af indflydelsesrige menneskers håndled gennem tiden, og det er med god grund – Omega er sammen med Rolex en af de største urmagergiganter på verdensplan. 

Imidlertid er det ikke alle, der kender til den lange historie og tradition, mærket har bag sig. Når du køber brugte Omega ure hos Swisstime, køber du ikke bare et armbåndsur – du køber en drøm, vision og historie, du ikke kan få andetsteds.

Brugte Omega ure med 170 års erfaring

Tilbage i 1848 åbnede unge Louis Brandt et værksted i La Chaux-de-Fonds, Schweiz. Her blev grundlaget for den unge urmagers fremtidige familievirksomhed lagt. 

Under navnet Omega er der siden 1903 blevet fremstillet ure af høj kvalitet med komplekst urværk og rendyrkede, innovative idéer. Målet har altid været at skabe ure, der var så præcise som muligt. 

Efter Louis Brandts død i 1879 overtog hans to sønner forretningen, Louis-Paul og César. De to sønner lagde en indsats for livet, og i 1903 blev Omega den allerstørste producent på det schweiziske marked. Fra dét øjeblik blev det besluttet, at Omega udelukkende skulle fokusere på urmageri.

James Bond, præsident Kennedy og Buzz Aldrin bar Omega

De ovenstående tre personer (omend én af dem er fiktiv) har alle det tilfælles, at de har båret et Omega ur. Det gjorde de, fordi kun det bedste var godt nok.

Buzz Aldrin var den anden mand til at gå på månen (lige i hælene på Neil Armstrong) i 1969. Aldrin bar et Omega Speedmaster Professional.

Også blandt præsidenter har Omega ure været et populært valg. Sovjetiske præsident Mikhail Gorbatjov er ofte blevet fotograferet med et gyldent Constellation Manhattan på håndleddet. 

Amerikanske præsident John F. Kennedy bar et speciallavet Omega ur til hans indsættelse som præsident i 1961. 


Et Omega ur holder hele livet

Derfor kan du også trygt købe brugte Omega ure fra os. Vælger du at investere i et brugt Omega ur, kan du videregive uret til den kommende generation, hvis du passer på det. 

Et ur som gave eller arvestykke er en gestus, du ikke kan genskabe med andre beklædningsgenstande. Uret er meget mere end et værktøj – det er et statussymbol.


Vi kvalitetssikrer alle brugte Omega ure i Aarhus

Vi køber blandt andet brugte Omega ure fra private. Under processen tjekker vi omhyggeligt uret. Et ur laves med det formål, at det skal bruges. Derfor er det naturligt, det kan ses på et ur, at det tidligere er båret – og det er en del af charmen. 

Har et tidligere brugt ur dog en dyb skramme eller mange buler, vil vi typisk takke nej. Ure fra Omega laves på materialer, der kan holde til en del – det har blandt andet overlevet en tur på månen og i vandet. 

Hvis en Omega ejer har formået at lave en dyb ridse eller bule i sit ur, har det krævet mere end bare et let slag. I sådan et tilfælde er det ikke kun udseendet, der kan være påvirket, men også urværket. Og vi synes, både det indre og ydre er vigtigt.


Køb brugte Omega ure fra os – få et ur for livet 

Ja. Du betaler for navnet på et Omega ur. Men du betaler også for mere end 170 års erfaring, uendelige drømme og en stenklar vision. Når du køber et brugt Omega ur hos Swisstime, får du dit drømmeur til en meget mere fordelagtig pris. 

Vi glæder os til at gøre dine urdrømme til virkelighed. Send din bestilling til os allerede i dag.

Læs om andre brugte ure