Ref. 232.32.46.21.01.001

Omega Planet Ocean 45.5mm

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Omega Planet Ocean 45.5mm, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Uret er reserveret

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Omega
Ur-kasse 45.5mm
Reference nr. 232.32.46.21.01.001
År 2014
Stand 8,5/10

Beskrivelse

Flot eksemplar af Omegas Planet Ocean i 45.5mm udgaven med orange lynette, gummirem og glas bagkasse. Uret fremstår kun med lette brugsspor og kommer med bokse, certifikater, manualer og tag. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Mu
Mushtaba

Flinke drenge og god service. Der var 3-4 ugers vente tid på uret, men de fik den hjem indenfor 1 uge.

Se
Sebastian

Der var rigtig god service fra start til slut.Flinke og kompetente gutter, håber de kan hjælpe mig igen næste gang jeg skal handle ur.

Ka
Kasper

Jeg kan kun give Frederik og Julian fra Swisstime de varmeste anbefalinger hele vejen igennem. De unge gutter holder et ufatteligt højt serviceniveau og man føler sig velkommen og imødekommet når man henvender sig.Jeg havde mulighed for selv at afhente mit ur i går og hjælpen og tid til spørgsmål og snak bidrog kun yderligere positivt til den i forvejen glimrende service og oplevelse!

As
Asbjørn

Swisstime skaffede mit ønskede Omega-ur hjem. Uret er helt som det skal være, og det samme har servicen og kontakten med Julian været igennem hele forløbet. Jeg handler gerne ur hos Swisstime igen! 😊