Ref. 2231.50.00

Omega Seamaster Diver 300m

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Omega Seamaster Diver 300m, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Omega
Ur-kasse 41mm
Reference nr. 2231.50.00
År 2001
Stand 7/10

Beskrivelse

Klassisk Seamaster ref. 2231.50.00 i 41mm med automatisk optræk. Modellen er udført i titanium og med sort bølge skive.Fremstår med brugsspor men har netop fået komplet service 11/2023.Oprindeligt solgt fra dansk AD i 2001 og kommer med bokse, certifikat, papirer mv.


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Titanium

Tilfældige referencer

Ra
Rasmus

Super service og et produkt der lever 100% op til det lovede.

Se
Sebastian

Der var rigtig god service fra start til slut.Flinke og kompetente gutter, håber de kan hjælpe mig igen næste gang jeg skal handle ur.

da
Dan

Jeg købte mit første nye Rolex hos Swisstime.Må sige jeg har været besværlig, dog har Swisstime ved Julian været forstående, professionel, samt ydet den bedste service.Uret leveret i perfekt stand, hurtigt og nemt. Ingen komplikationer. Kun de bedste anbefalinger herfra!Desuden fulgte han op på min ordre og modtagelse. Det er de færreste der gør det. yderst tilfreds herfra og kan kun anbefale dem til hver lejlighed!

Ma
Markus

Kan kun anbefales, det var super god service og Swisstime fik skaffet mig Rolex Batman på 2 uger!!! Du kan være helt rolig og sikker at handle med swisstime, det er mit andet købt nu. 😉