Omega Omega Seamaster "Electric Blue" Quartz

2265.80

Vejl. pris

Vores pris

Solgt

Om uret

Mærke Omega
Ur-kasse 41mm
Reference nr. 2265.80
År 2001
Stand 8/10

Beskrivelse

Flot quartz Seamaster med electric blue skive og sword hands. Uret er oprindeligt solgt i 2001 og kommer med boks og certifikat. Batteriet er blevet skiftet i 2022, så uret er klar mange års brug. 


Bestil / køb uret

Vil du bestille Omega Seamaster "Electric Blue" Quartz?
Vi sidder klar til at hjælpe!

Bestil / køb ur

Tilbehør

  • Boks
  • Certifikat

Funktioner
  • Quartz
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.

Sebastian

Der var rigtig god service fra start til slut.Flinke og kompetente gutter, håber de kan hjælpe mig igen næste gang jeg skal handle ur.

Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!

Mads

Havde en storartet oplevelse fra første kontakt til, jeg stod med mit nye ur i hånden. Der var ikke en finger at sætte på forløbet, hvor Julian og co. leverede glimrende kundeservice. Og uret. Det er lige så fantastisk som forventet...