Ref. 310.30.42.50.01.001

OMEGA SPEEDMASTER MOONWATCH

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille OMEGA SPEEDMASTER MOONWATCH, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Omega
Ur-kasse 42mm
Reference nr. 310.30.42.50.01.001
År 2021
Stand 99%

Beskrivelse

Den nyeste udgave af Omegas populære Speedmaster “Moonwatch” som blev lanceret her i 2021. Modellen har blandt andet fået nyt værk (cal. 3861), ny lænke samt en smallere kasse. Uret fremstår i ny stand og kommer som komplet sæt med fabriksgaranti frem til 2026. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Manuelt optræk
  • Kronograf
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ma
Martin

Der er efterhånden længe imellem god service når man køber noget nu om dage. Det må man i den grad sige at man får hos swisstime. God service fra købet til at man modtager uret og efterfølgende opfølgning på tilfredsheden vedrørende varen. Jeg kan varmt anbefale swisstime.

Ja
Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!

Mi
Michael

Virkelig god service, hurtig reaktion, meget hjælpsom, alt var som det skulle være. Er virkelig glad for mit nye ur! Stor tak til Swisstime for en enestående service! Vi ses igen...

Ma
Marco

Havde en uhyr god “oplevelse” med swisstime.dk.... Anbefales