Ref. 311.30.42.30.01.005

OMEGA SPEEDMASTER "MOONWATCH" HESALITE

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille OMEGA SPEEDMASTER "MOONWATCH" HESALITE, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Omega
Ur-kasse 42mm
Reference nr. 311.30.42.30.01.005
År 2021
Stand 10/10 (Nyt)

Beskrivelse

Det ikoniske måneur fra Omega med manuelt optræk og hesalite glas. Uret kommer i den store boks, hvor der blandt andet medfølger ekstra remme, lup, værktøj mm. Uret fremstår ny stand oprindeligt solgt 2021.  


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Manuelt optræk
  • Kronograf
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ra
Rasmus

Super service og et produkt der lever 100% op til det lovede.

Ma
Mads

Havde en storartet oplevelse fra første kontakt til, jeg stod med mit nye ur i hånden. Der var ikke en finger at sætte på forløbet, hvor Julian og co. leverede glimrende kundeservice. Og uret. Det er lige så fantastisk som forventet...

Fr
Frederik

Super service!Lækker og hurtig servicering af drengene bag Swisstime. Afgav mit ønske til Julian omkring model mv. og modtog mit ur hurtigt og uden problemer. Anbefaler helt klart at bruge Swisstime til alle andre!

He
Henrik

Swisstime.dk har det helt rigtige forhold mellem service/kvalitet og pris!Mit Omega Aqua Terra blev således efter nogle indledende sms´er og telefonsamtaler med Julian skaffet hjem i løbet af få dage - og det til en pris som ligger godt 20 % under vejledende udsalgspris.Uret blev udleveret og tilpasset på kontoret i Aarhus (Egå).Swisstime.dk får min entydige anbefaling./Henrik