Ref. 310.32.42.50.01.002

Omega Speedmaster Moonwatch "Sapphire"

39.900,00 kr.

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Omega Speedmaster Moonwatch "Sapphire", så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Omega
Ur-kasse 42mm
Reference nr. 310.32.42.50.01.002
År 2022
Stand 9/10

Beskrivelse

Den nyeste udgave af Omegas populære Speedmaster “Moonwatch” med safir glas som blev lanceret i 2021. Modellen drives af cal. 3861 som kan ses igennem glas bagkassen. Uret fremstår i meget flot stand, stort set uden brugsspor, og kommer som fuldt sæt fra dansk Omega AD 2022. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Manuelt optræk
  • Kronograf
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Th
Thomas

kan til enhver tid anbefale Swisstime.dk

Ja
Jacob

Swisstime fortjener den største anbefaling og 5 store stjerner. Jeg har haft et Seamaster i kommision hos dem, og det har de solgt med stor succes. De får derfor 5 stjerner og intet mindre!

Ke
Kenneth

God tid til en snak om den verden man har bevæget sig ind som nybegynder. Mærker hurtigt at det er en passion som de brænder for, med villighed til at hjælpe med at træffe det rigtige valg.Kun stor ros herfra, og er bestemt klar til at handle hos Swisstime en anden gang.5 stjerner uden tvivl.....

Se
Sebastian

Der var rigtig god service fra start til slut.Flinke og kompetente gutter, håber de kan hjælpe mig igen næste gang jeg skal handle ur.