Ref. 116234

Rolex Datejust 36mm 116234

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Rolex Datejust 36mm 116234, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Rolex
Ur-kasse 36mm
Reference nr. 116234
År 2016
Stand 9/10

Beskrivelse

Rigtig flot eksemplar af den populære Datejust i 36mm med riflet hvidgulds lynette, Jubilee lænke med skjult lås og en flot sølv skive. Uret er oprindeligt solgt i 2016 og kommer med bokse og papirer. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Em
Emil

Har netop modtaget mit nye ur fra swiss time. Det har været et utroligt nemt og smertefrit forløb, hvor både Julian og Frederik har været ekstremt behjælpelige. Man føler sig i trygge hænder hele vejen frem til modtagelse af varen!Super oplevelse - swisstime.dk kan varmt anbefales!

An
Anders

Det har været en fornøjelse at handle med swisstime fra første kontakt til gennemførelse af handelen.

Ma
Marco

Havde en uhyr god “oplevelse” med swisstime.dk.... Anbefales

Ka
Kasper

Jeg kan kun give Frederik og Julian fra Swisstime de varmeste anbefalinger hele vejen igennem. De unge gutter holder et ufatteligt højt serviceniveau og man føler sig velkommen og imødekommet når man henvender sig.Jeg havde mulighed for selv at afhente mit ur i går og hjælpen og tid til spørgsmål og snak bidrog kun yderligere positivt til den i forvejen glimrende service og oplevelse!