Ref. 79230R

Tudor Black Bay 41mm

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Tudor Black Bay 41mm, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Tudor
Ur-kasse 41mm
Reference nr. 79230R
År 2021
Stand 8/10

Beskrivelse

Tudor Black Bay 41mm ref.: M79230R-0011 med sort skive og rød lynette. Uret fremstår i pæn stand med spor efter dagligt brug og er oprindeligt solgt fra dansk AD i slutningen af 2021. Kommer som komplet sæt med knap 4 års fabriksgaranti tilbage. Både den sorte gummirem fra Tempomat samt den originale Tudor læderrem med foldespænde medfølger. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Bo
Bo

Super god vejledning, professionel service, troværdig sælgere som jeg kan anbefale til enhver.............

Ha
Hassan

Kan kun være enig med de andre anmeldelser. Har købt en Rolex Submariner Date fra Frederik. Fantastik, professional og troværdig sted at handle. Jeg kan stærke anbefale Swisstime.dk!Bestemt ikke sidste gang jeg handler ur her.

Se
Sebastian

Der var rigtig god service fra start til slut.Flinke og kompetente gutter, håber de kan hjælpe mig igen næste gang jeg skal handle ur.

Mi
Michael

Virkelig god service, hurtig reaktion, meget hjælpsom, alt var som det skulle være. Er virkelig glad for mit nye ur! Stor tak til Swisstime for en enestående service! Vi ses igen...