Brugte Tudor ure emmer af kvalitet

Da Hans Wilsdorf grundlagde schweiziske Tudor, var det med det formål at skabe et urmærke, der var lavere i pris end Rolex, men med noget nær den samme kvalitet. Og det formåede han. 

Samtidig med at skabe et historisk, komplekst og inspirerende urmærke har Tudor også udfordret normen, når det kommer til, hvordan et ur skal se ud. Tudor er innovativ, ikke bange for at lege med farver – det er altså bare Rolex’ lillebror. Find brugte Tudor ure hos Swisstime i dag. 

En mere beskeden pris end Rolex

I 1926 fik Hans Wilsdorf, grundlæggeren af Rolex, registreret varemærket “Tudor” som sit. Seks år senere var det allerførste Tudor ur at finde. 

Uret var enkelt og fungerede, som det skulle. Hvis man ser på de nogle af de ældste Tudor-modeller, kan man se, de minder meget om de samtidige Rolex-design. Dette er af årsagen, at Tudor ure i begyndelsen brugte de samme kasser og armbånd.

I nogle tilfælde kunne der endda stå Rolex på et Tudor ur – dette var med til at bevise den tekniske og æstetiske kvalitet af Tudor urene, indtil Tudor fik nok tillid og selvstændighed som urproducent. 


Brugte Tudor ure adskiller sig fra alle andre ure

Selvom mange er af den overbevisning, at Tudor bare er en “billigere udgave af Rolex ure”, passer det ikke. Tudor har opnået mange ting som selvstændigt mærke. 

Som tiden er gået, har Tudor skabt sin egen vej. Deres ure karakteriseres ved kvalitet, en legende stil og udsøgte detaljer. Der er mange ligheder at finde mellem de to mærker, men Tudor har formået at adskille sig fra Rolex ved at være mere nytænkende i stil.  

Tudors fem kollektioner

Både nye og brugte Tudor ure fås fra hele fem forskellige kollektioner:

  • Heritage Black Bay
  • Pelagos
  • Fastrider
  • Grantour
  • Heritage Chrono

Tudor var et mærke, der hyppigt blev brugt som værktøj af militære organisationer, for eksempel af den amerikanske og canadiske flåde.

Brugte dykkerure fra Tudor

Især Heritage Black Bay har haft en stor betydning for den retning, Tudor er gået i. Ligeledes har designet på denne kollektion inspireret mange andre urmagere til at lave mere vintage-inspirerede designs. 

Tudor har produceret dykkerure i seks årtier, hvorfor de har en ganske særlig ekspertise inden for området. Heritage Black Bay og Pelagos er begge dykkerur-kollektioner, som har haft en helt speciel rolle. 


Brugte tudor ure til den sporty eller moderne

Fastrider-kollektionen er til dig, der både er sporty og interesseret i ure. Urene er udformet for folk, som kører stærkt og nyder godt urmageri. For de mere enkle, moderne og urbane typer vil brugte Tudor ure fra Grantour-kollektionen være lige dig.

Hyldest til kronograferne 

Sidst men helt bestemt ikke mindst er der Heritage Chrono-kollektionen. Som navnet antyder, er kollektionen en hyldest til 70’ernes kronografer. Heritage Chrono ure er sportslige i design og med en orange sekundviser.

Vil du købe dine brugte Tudor ure i Aarhus?

Hos Swisstime køber vi brugte ure og videresælger dem. I vores hovedkvarter i Aarhus undersøger vi nøje urene, inden vi køber ure fra private, så du kun får det bedste. Vi sælger ikke noget, vi ikke selv ville gå med.
Vi ser frem til at modtage din bestilling. Det er ikke sikkert, dit drømmeur stadig er der i morgen. 

Læs om andre brugte ure