Tudor Tudor Black Bay Bronze

M79250BA-0002

Vejl. pris

Vores pris

27.900,00 kr. Bitcoin accepted

Om uret

Mærke Tudor
Ur-kasse 43mm
Reference nr. M79250BA-0002
År 2022
Stand 10/10 (Nyt med folie)

Beskrivelse

Tudor Black Bay udført i bronze med slate grey skive. Uret måler 43mm og drives af in-house cal. MT5601 som yder ca. 70 timers gangreserve. Fuldt sæt fra 2022 med 5 års fabriksgaranti. 


Bestil / køb uret

Vil du bestille Tudor Black Bay Bronze?
Vi sidder klar til at hjælpe!

Bestil / køb ur

Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
Materialer
  • Bronze

Tilfældige referencer

Dan

Swisstime vil jeg anbefale til alle der leder efter nyt ur, jeg fik mit nye ur hjem på kun 4 dage, der blev ydet en hurtig og god service under hele forløbet.

Martin

Super service fra start til slut - anbefalelsesværdig!

Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.

Henrik

Swisstime.dk har det helt rigtige forhold mellem service/kvalitet og pris!Mit Omega Aqua Terra blev således efter nogle indledende sms´er og telefonsamtaler med Julian skaffet hjem i løbet af få dage - og det til en pris som ligger godt 20 % under vejledende udsalgspris.Uret blev udleveret og tilpasset på kontoret i Aarhus (Egå).Swisstime.dk får min entydige anbefaling./Henrik