Ref. M79250BA-0002

Tudor Black Bay Bronze

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Tudor Black Bay Bronze, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Tudor
Ur-kasse 43mm
Reference nr. M79250BA-0002
År 2022
Stand 10/10 (Nyt med folie)

Beskrivelse

Tudor Black Bay udført i bronze med slate grey skive. Uret måler 43mm og drives af in-house cal. MT5601 som yder ca. 70 timers gangreserve. Fuldt sæt fra 2022 med 5 års fabriksgaranti. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
Materialer
  • Bronze

Tilfældige referencer

Mi
Michael

Jeg havde den herlighed af, at opdage og bestille mit nye ur igennem swisstime.dk og Julian.Før var jeg lidt betænkelig med at erhverve mig så dyr et ur over nettet - men hele vejen igennem var jeg med på sidelinjen, og fik besked med det samme det var kommet hjem.5 stjerner herfra.

Ja
Jan

Tak igen til Frederik og Julian for en rigtig god handel. Alt fungerede nemt og upåklageligt.

Ja
Jakob

Købte et Panerai af Julian fra Swisstime. De var under hele forløbet meget professionelle, svarede på mails og var endda så flinke at levere uret i Århus på en lokation efter mit eget valg. Ville ikke tøve med at anbefale Swisstime til andre ur-interesserede i fremtiden!

Se
Sebastian

Der var rigtig god service fra start til slut.Flinke og kompetente gutter, håber de kan hjælpe mig igen næste gang jeg skal handle ur.