Rolex Datejust ure

Rolex Datejust 41

126333

104.000,00 kr.

135.000,00 kr.

Rolex Datejust 41

126301

98.300,00 kr.

139.000,00 kr.

Rolex Datejust 41

126303

95.900,00 kr.

135.000,00 kr.

Datejust

Rolex Oyster Perpetual Datejust. Lyder det ikke smukt? Det er det klassiske og ikoniske ur fra det lige så ikoniske brand Rolex. Et Rolex Datejust er blevet båret af store personligheder som Winston Churchill, Roger Federer, Michael Jordan, Dwight D. Eisenhower, Ronald Reagan, Martin Luther King Jr, Christian Bale, Paul Newman, Harrison Ford og mange flere. Derfor er Datejust også et af de mest klassiske, anerkendte og velkendte ure, vi har i verden.

Det originale Datejust

Det originale Datejust kom på markedet i 1945, faktisk for at fejre Rolex og deres 40 års jubilæum. Først kunne det kun fås i 18 karat guld, men har siden hen ændret design flere gange. Det betyder, at vi i dag kan få et væld af forskellige Datejust-ure, blandt andet med to forskellige remme i forskellige bredder: Jubilee eller Oyster.

Datejust til både mænd og kvinder

Uret fås i dag også både til mænd og kvinder. Her hos Swisstime har vi blandt andet Rolex Perpetual Datejust 41, med en rem på 41 millimeter, i guld, stål og en skrive i forskellige nuancer såsom brun, sort eller sølv. 

De forskellige specifikationer bag Datejust

Rent teknisk har denne type Rolex-ur en gangreserve på cirka 50 timer, beskyttelse mod vand ned til 100 meter/ 330 fod, ridsefast safirglas, automatisk selvoptræk, tachometer, separat sekundviser, kronograf (stopursfunktion) og urværk med en VPH på 28.800 og 31 juveler. Alle ure fra Rolex, inklusiv Datejusts, er produceret i Schweiz, og schweiziske komponenter. Hos Rolex bliver det kaldt “the Rolex way”, på grund af deres enormt høje standarder til produktionen.

Det rigtige ur til dig kan være Datejust

Her hos Swisstime har vi ure fra Breitling, Omega, Rolex og mange flere. Uret Rolex Datejust er blot ét af urene som er en del af vores sortiment. Priserne på typen af ur varierer afhængig af den stil, som du ønsker, og de materialer, som du ønsker. Vi sælger både nye og brugte ure i forskellige prisklasser som kun kommer fra autoriserede forhandlere.

Vi tilbyder også finansiering af dit ur, hvis du drømmer om et Rolex Datejust der ligger i den højere ende af prisskalaen. Vi er altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål, eller til at guide dig frem til et ur til dig. Derfor kan vi nemt kontaktes gennem vores kontaktformular her på siden, vores mail eller over et opkald på telefonen.

Du er også velkommen til at komme forbi vores kontor i Aarhus, hvor du kan se vores sortiment og også afhente dit længeventede Rolex Datejust.