Ref. 215.30.40.20.03.001

Omega Planet Ocean 39.5mm CO-Axial Master Chronometer

Solgt

Bestil / køb uret

Når du er klar til at bestille Omega Planet Ocean 39.5mm CO-Axial Master Chronometer, så sidder vi klar til at hjælpe dig!

Bestil / køb ur

Vi kan sende til hele verdenen

Sikker levering

Vi tager både imod bankoverførsel og Krypto kryptovaluta. Alle vores bestillinger kan sendes 100% forsikret direkte til hjem til dig eller til afhentning hos os.


Om uret

Mærke Omega
Ur-kasse 39.5mm
Reference nr. 215.30.40.20.03.001
År 2018
Stand 9,5/10

Beskrivelse

Rigtig flot eksemplar af Omegas Planet Ocean i 39.5mm udgaven. Uret er udført i stål med blå keramisk skive samt lynette og drives af Omegas cal. 8800 som er synligt igennem glas bagkassen. Kommer som fuldt sæt fra 2018. Modellen har i dag en vejl. pris på hele 58.900. 


Tilbehør

  • Boks
  • Manualer
  • Certifikat

Funktioner
  • Automatisk optræk
  • Dato
Materialer
  • Stål

Tilfældige referencer

Ca
Casper

Super oplevelse. Det ønskede ur blev fundet hurtigt, taget hjem og personligt leveret på kun en uge! Kan klart anbefales! Og uret er i super flot stand trods alderen!

Ma
Mads

Havde en storartet oplevelse fra første kontakt til, jeg stod med mit nye ur i hånden. Der var ikke en finger at sætte på forløbet, hvor Julian og co. leverede glimrende kundeservice. Og uret. Det er lige så fantastisk som forventet...

Mi
Mikkel

Super service!

Ma
Martin

Der er efterhånden længe imellem god service når man køber noget nu om dage. Det må man i den grad sige at man får hos swisstime. God service fra købet til at man modtager uret og efterfølgende opfølgning på tilfredsheden vedrørende varen. Jeg kan varmt anbefale swisstime.