Tudor Black Bay ure

Tudor Black Bay 79230B

79230B

28.900,00 kr.

Tudor Black Bay 79230N

79230N

28.900,00 kr.

Tudor Black Bay 79230R

79230R

28.900,00 kr.

Tudor Black Bay Bronze

79250BA

36.900,00 kr.

Tudor Heritage Black Bay Dark

79230DK

36.900,00 kr.

Black Bay

Black Bay er flagskib indenfor Tudor’s ure. Tudor er et schweizisk ur mærke af høj kvalitet, og så er det ejet af Rolex.  Black Bay kollektionen er en af de nyere tilføjelser til tudor-urfamilien. Uret havde sin debut i 2012, som det tredje del af mærkets Heritage kollektion, som startede med et chronografisk ur og senere et alarmur. Faktisk, så er Black Bay en hyldest til Tudor’s tidlige dykkerure fra midten af 1950’erne. Og på siden her finder du mange forskellige udgaver af det klassiske og stilfulde Black Bay ur. 

Historiske karakteristika 

Man kommer ikke udenom, at Black Bay kollektionen er et ur, som både er klassisk men også utrolig elegant. Ur-kollektionen har en række historiske karakteristika, som går igen. De historiske karakteristika er blandt andet de forgyldte bogstaver og en stor krone med snefnugshænder, som var det tidlige varemærke for Tudor. Det er dog vigtigt, at Black Bay ikke er en renkarnation af et bestemt dykkerur fra fortiden, men at det fungerer som en hyldest til et af de allerbedste af Tudor’s dykkerure fra det 20. århundrede. 

Inspiration hentet fra de første ur-modeller 

I og med at Black Bay er en hyldest til fortidens ure, så har kollektionen selvfølgelig også hentet inspiration fra tidligere modeller. Den første model, som Black Bay hentede inspiration fra var den allerførste Tudor Submariner, Ref. 7922. Denne model har påvirket designet på kronen, urskiven og den overordnede styling af Black Bay uret. Efterfølgende kiggede Tudor hen mod Snowflake Submariner, Ref. 7021, hvorefter Tudor valgte at genoplive de ikoniske snefnugshænder og bezel-styles.

Ur med plads til forandring 

Black Bay er et ur, hvor der hele tiden er plads til, at der sker nye forandringer. Allerede fra starten har Black Bay set muligheden for ændringer i en række forskellige variationer. Og allerede to år efter kollektionens debut, så lancerede Tudor et nyt, lækkert sølv- og midnatsblå farveskema til ur-modellen. I 2015 lavede mærket en reference til Only Watch-velgørenhedsauktion, og efterfølgende blev der frigivet et banebrydende sort farveskema, som navnet også antyder. 

Et urmærke i vækst 

Fra 2016 og fremefter har Tudor’s Black Bay kollektion særligt været i vækst. I 2016 debuterede modellen med Black Bay Bronze. Senere samme år frigav de Black Bay 36 og Black Bay Dark, og efterfølgende er kollektionen bare vokset. I 2017 introducerede Black Bay-kollektionen seks nye versioner, blandt andet Black Bay Steel, Black Bay Chronograph og Black Bay 41. Alle modellerne er super fine og populære, og kan findes på siden her.