Køb brugte Tag Heuer ure – og vær som racerkørerne

Fra markedsføring til design er Tag Heuer fuldt ud et gennemført brand med fremtrædende frontfigurer. Udover at være stærkt på det æstetiske har Tag Heuer en teknisk historie ulig noget andet urmærke bag sig. Tag Heuer har en baggrund inden for produktion af kronografure til biler. Da de begyndte at udvide sortimentet til armbåndsure, blev urene især populære hos racerkørere, hvorfor mærket ofte forbindes med ræs. Køb brugte Tag Heuer ure hos Swisstime i dag.

Syv slags brugte Tag Heuer ure – køb i Aarhus

Tag Heuer har syv urmodeller at vælge mellem. Da vi har med brugte Tag Heuer ure at gøre, kan vi ikke altid garantere, vi har hver slags model i sortimentet. Har du udset dig en helt bestemt model, vil vi altid gerne høre fra dig – så ser vi, om vi kan finde en løsning til dig.  

Hver af de syv modeller har særlige karakteristika, som gør dem helt specielle. Vi har helt sikkert drømmeuret til dig.  

Du kan vælge mellem disse slags brugte Tag Heuer ure:

  • Carrera
  • Formula 1
  • Aquaracer
  • Monaco
  • Link
  • Connected Modular
  • Heuer Heritage

Carrera-modellen er Tag Heuers allermest populære model. Uret er næsten udelukkende et kronografur, som især bliver brugt af sportsfolk. Lavet af materialer af allerbedste kvalitet sælges dette ur stadig hyppigt.


Det hele startede med en workshop

I 1860 grundlagde Edouard Heuer “Heuer AG” et urmageri i St-Imier, Schweiz. Edouard Heuer var en vaskeægte pioner, og allerede i 1882 fremstillede og patenterede han sin første kronograf. 

I 1887 patenterede han endnu et produkt: det svingende tandhjul. Formålet med tandhjulet var at simplificere kronografen. 

Det var først i 1985, da Heuer blev opkøbt af Tag Group, at det legendariske mærke ændrede navn til Tag Heuer. De følgende år lancerede Tag Heuer fortsat nye, optimerede udgaver af deres originale modeller. De nutidige modeller formåede at beholde den klassiske, schweiziske stil, Tag Heuer er kendt for.

I dag er Tag Heuer en af de mest respekterede, prestigiøse urmagere på globalt plan.


Tag Heuers mange bedrifter

Tag Heuer kan skrive mange bedrifter på listen. 

Én af dem er, at et af deres ure var det første i rummet i maj 1961. Det er sandt nok, at et ur fra Omega blev båret af Buzz Aldrin i 1969 på månen. Men det første ur i rummet var fra Tag Heuer.

Tag Heuer har sport- og livsstilsambassadører en masse 

Inden for motorsport især er der mange Tag Heuer ambassadører, vi kan nævne. Det er værd at remse de følgende op: Patrick Dempsey, Aston Martin, Gulf, Steve McQueen, Manchester United, Giro D’Italia samt Gran Turismo. 

Skuespillere og modeller Chris Hemsworth samt Cara Delevingne er også to indflydelsesrige figurer, når vi snakker Tag Heuer-ambassadører. 


Vil du prøve dig af med brugte Tag Heuer ure?

Leder du efter et ur, der er tidløst og stilet med en banebrydende historie bag sig, skal du have fat i et brugt Tag Heuer. 

Når du køber brugte Tag Heuer ure fra os, kan du være sikker på, at alt er som det skal være. Vi undersøger og tjekker alle brugte ure, inden vi sælger dem videre. 

Lad os finde det rigtige ur til dig.

Læs om andre brugte ure