Hublot Århus

Hublot ure indbyder til kraft og elegance på en og samme tid. Til trods for det robuste udseende, får du et ur, hvor linjerne og detaljerne i designet giver udtryk for eksklusivitet. Hos Hublot Århus finder du et stort sortiment af ure, som passer til alle dine personlige behov, og med hele fem forskellige kollektioner af godt schweizisk håndværk, kan du ikke blive andet end tilfreds.

Historien bag mekanikken

Hublot brandet kom til verden i 1980 og blev skabt af den Italienske urmager Carlo Crocco. Efter at Crocco flyttede til Schweiz, skabte han det første Hublot ur (Hublot værende det franske ord for et koøje på et skib). Det var med dette ur, at han tilføjede den første rem lavet i 100 % naturligt gummi. Hele processen tog tre år, og selv om der ved lanceringen af det nye design ikke var den store succes, skabte det stor profit gennem det første år af produktionen.

Design skabt til at imponere

Skabelsen af et Hublot ur sker i tre trin. Det første værende en ide på et stykke papir, hvor der bliver taget stilling til proportionerne på uret, og i hvilken retning designet skal ende. Det næste trin er en virtuel model. Dette er trinnet, hvor de egentlige mekaniske funktioner bliver testet for at finde den bedste løsning. Dette trin handler også om, at uret både skal være funktionelt og æstetisk behageligt. Det sidste trin er en prototype, som bliver bygget længe for uret kommer i den egentlige produktion. Dette produkt er et funktionelt men stadig råt bud på det færdige ur, og både effektiviteten og designet er stadig på test-basis inden det rammer butikkerne. Kreativiteten som er til i skabelsen af et nyt HUblot ur kommer fra alle steder. Den synergi som er skabt mellem de forskellige grene af Hublot mærket, altså både designere og ingeniører, er med til at bidrage til innovationen i brandet. 

Evolutionen som skabte urkassen er et stykke kunstværk i sig selv. Det er et værk som er i konstant evolution, men som stadig holder sig til det tidløse og elegante silhuette, som dannede ramme for det originale design. Hublot har gennem årene taget det originale design, som var inspireret fra koøjet på et skib, og kombineret det med eksklusive og funktionelle materialer. 

Godt håndværk

Som en del af den originale tanke bag Hublot, finder man en produktion og de design process, som vægter både innovation og tradition. Dette kan man også finde i sortimentet hos Hublot Århus, hvor der er lagt fokus på Hublots kendetegn; nemlig fusion. Teamet som står for at designe og skabe nye kollektioner af Hublot ure består af mange forskellige eksperter fra mange forskellige felter af ekspertise. 

Som en del af processen er der lige stor fokus på mikrokomponenter, som der er på konstruktionen af urkassen. Det er denne tankegang som har skabt vej for revolutionerende og moderne tilføjelser i mekanik og design. Dette kan for eksempel ses hos brandets Unico Chronograph Movement, og hos skabelsen af materialer som patentbeskyttede Magic Gold. Sammen med et stort research team er det altså kun fantasien, som sætter grænser, og dette kan du finde hos urene hos Hublot Århus.

Eksklusiv mekanik

Hublot ure kommer med helt fantastisk mekanik. Du får når du investerer i et Hublot ur muligheden for at nyde et MECA-10 10 dages power batteri. Dette kommer med manuelt optræk og et skelet designet i et enkelt og simpelt design. Der er hele 223 komponenter, som udgør mekanikken bag dit nye Hublot ur, og alle disse komponenter er skabt for at give dig den bedste oplevelse. I urene hos Hublot Århus finder du over 2 års research og udvikling, og du finder ikke bedre håndværk andetsteds end under viserne i et Hublot ur.

Fra den første ide til de første blyantstegninger af designet på det nye Hublot ur, er der flere mikro-ingeniører, som har overblik over mekanikken i uret, og som arbejder sammen designteamet. 

Materialer i topkvalitet

Uanset om der er tale om forbedring af den traditionelle og fine metallegering for at forfine præstation og æstetik, eller om der er tale om at nytænke og skabe et helt nyt produkt med nyudviklede komponenter, er materialer stadig hjertet bag Hublots “Art of Fusion” tankegangen. Hos Hublot Århus finder du en væld af materialer i urene, som sammen skaber et eksklusivt og funktionelt helhedsindtryk. I et Hublot ur, er det brugt Magic Gold, som er verdens første og eneste 18 karats guld legering, som er 100 % ridsefri. Dette materiale er også det første produkt som er skabt af Hublot Metallurgy afdelingen, som et led i en udvikling mod revolutionerende materialer. 

Et andet materiale du finder hos Hublot Århus urene er kulstof. Dette materiale vejer det halve af aluminium, men det er skabt til at være tre gange stærkere. De kulstofbaserede komponenter i dit Hublot ur er altså skabt til have den bedste styrke til vægt ratio af alle materialer tilgængelig for urmageri. Med sine fuldstændig unikke kvaliteter har kulstof altså fjernet alle konkurrenter i skabelsen af det perfekte ur, og har fjernet brugen af traditionelle metaller og legeringer i mange forskellige anvendelser.

Som et sidste materialer benytter Hublot Århus ure sig også af gummi. Dette materialer danner grund for selve basen af Hublots kerne. Materialet er utroligt blødt, fleksibelt i næsten alle henseender og slidstærkt. Dette er samtidig kombineret med egenskaben at være vandtæt. Gummi er skabt naturligt og kunstigt alt afhængigt af varianten, og med et miks af begge, er det de perfekte omstændigheder for en Hublot urrem. 

Andre materialer som er brugt i et Hublot ur kan også bestå af aluminium, som er et meget blødt metal. Kulstoffibre, som er let som en fjer og stærkere end stål. Keramik, som bliver brugt til at holde glasset og skiven på plads i uret. Dette materiale er utrolig hårdt og solidt. Det sidste materiale er King Gold, som er rødere end det traditionelle 18 karat guld.