Omega Århus

Er du på udkig efter et nyt ur? Er det en af dine kære, som du ønsker at forkæle med et lækkert luksus ur? Eller er det en gave til dig fra dig? Uanset hvad er du kommet til det rette sted, da Swisstime har alt inden for eksklusive luksus ure. Måske skal det være et Omega ur? Læs mere her og få et indblik i de mange Omega Århus ure. 

Omega uremærkets oprindelse 

Der findes ikke noget som at forkæle sig selv med et nyt smykke eller accessories. Og er det bedste smykke til mænd i virkeligheden ikke i lækkert armbåndsur, som lige giver lidt karakter? Et armbåndsur er en god og rustik måde at udtrykke sig på, hvis man ikke ønsker at bære ringe, halskæder eller andet. Der findes mange forskellige former for ur, der alle sammen udtrykker noget vidt forskelligt. Eksempelvis er Omega et rigtigt elegant og luksuriøst urmærke, der siden grundlæggelsen i 1848 er blevet produceret i Biel/Bienne i Schweiz. Det var Louis Brandt der i sin tid grundlagde det lækre urmærke i La Chaux-de-Fonds, og i dag hører Omega SA til Swatch-gruppen. Du har sikkert hørt om Omegas to mest kendte ure: Speedmaster og Seamaster. Faktisk var Speedmaster-modellen med på NASA Apollo 11 missionen, altså den aller første mission på månen. Ydermere er urene fra Omega blevet båret af den fiktive agent James Bond i filmene siden 1995, herunder også brugere af uret såsom Elvis Presley, John F. Kennedy, George Clooney, Buzz Aldrin, Mao Zedong og prins William. Det er altså en bred skare af store personligheder, der har set det, som det luksuriøse Omega ur kan.

Sortiment af Omega Speedmaster 

Swisstime har et stort udvalg af forskellige Omega-modeller, der alle har det ikoniske Omega-look. Hvis du er til det mere sporty udtryk, er Omega Speedmaster modellen for dig. Omega Speedmaster uret har et lidt mere industrielt og råt look i forhold til de andre Omega ure. Det er et kronometer ur, hvilket vil sige, at det er et specielt stykke mekanisk urværk, som er testet samt certificeret til at vise visse præcisions standarder. I Schweiz er det faktisk kun urværker, som er certificeret af Contrôle Suisse des Chronomètres (COSC), der må bruge betegnelsen kronometer om urværket. De første kronometre urværker kan spores helt tilbage til 1714, hvor Jeremy Thacker opfandt et urværk, der var forskanset i et vakuumkammer. Betegnelsen kronometer bliver også brugt til at beskrive søfarts kronometer, der bliver brugt i forbindelse med himmelsk navigation og bestemmelse af længdegrader. Med himmelsk navigation menes der naturligvis navigation ved hjælp af sol, måne og stjerner.

Urets mekanik har altså en stor historisk baggrund og betydning, hvilket blot gør det endnu mere værdifuldt. Tager vi et kig på de forskellige Omega Speedmaster-modeller har Swisstime for nuværende to forskellige variationer, henholdsvis Omega Speedmaster Racing Co-Axial Master Chronometer og Omega Speedmaster Professional Moonwatch. 

Omega Speedmaster Racing Co-Axial Master Chronometer: 

Dette ikoniske ur har automatisk optræk, et foldespænde, datovisning, kronograf. Når du køber dette ur medfølger, der en special æske, hvortil du får et certifikat samt en manual til uret.

 • Mærke: Omega 

 • Model: Speedmaster 

 • Urkasse: 44.25 millimeter 

 • År: 2019  

Omega Speedmaster Professional Moonwatch: 

Dette ikoniske og historiske måneur har manuelt optræk og hesalite glas. Du får uret i en special æske, hvor der er ekstra remme, lup, værktøj og meget andet med. 

 • Mærke: Omega 

 • Model: Speedmaster 

 • Urkasse: 42 millimeter 

 • År: 2019 

Sortiment af Omega Seamaster 

Omega har siden 1948 produceret serien Omega Seamaster, og er dermed det urværk, som har været i produktion længst tid. Det er en række af urværker, der blandet andet har og er lavet med manuel optrækning, automatisk optrækning, kronometer og quartz. Netop denne model er ganske populær blandt de førnævnte store personligheder, herunder Jeremy Clarkson, Gabriel Holmes og Joe Biden. Det var også Omega Seamaster-modellen, som James Bond karakteren har båret i filmene siden 1995. Det ikoniske og luksuriøse ur er kendetegnet ved at være af rustfrit stål æske og armremmen ligeså. Ydermere har den en indskruet krone og en case-back samt et indgraveret Omega hippocampus logo. Det er helt op til 1200 metre vandresistent og en indrettet ramme.

Oprindeligt var Omega Seamaster-modellens kendetegn en O-rings pakning, som var designet til at beskytte urets mekanik mod vand. Denne mekanik var udviklet til brug af ubåde under krigen, hvor det efterfølgende viste sig værdifuld for urværker også. Mekanikken gjorde dem mere modstandsdygtige over for høje temperaturer samt trykforskelle. Omega Seamaster-modellen satte den første dykkerekord i 1955, hvor dykkeren Gordon McLean nåede ned til en dybde på 62,5 metre.      

I 2019 eksperimenterede Omega med tre forskellige speciallavet ure under navnet Omega Seamaster Planet Ocean Ultra Deep Professionals. De blev testet på en dybde på 10,928 metre på bunden af Marianergraven, hvor en ny verdensrekord blev sat; Planet Ocean-modellen fik altså verdensrekorden på det dybeste dyk med ur. 

Swisstime har mange forskellige variationer af Omega Seamaster-serien. Eksempelvis udbydes der: 

Omega Seamaster 300:

Med dette ikoniske Omega ur følger der en speciallavet æske, hvori der ligger et certifikat samt en manual til brug af uret. Modellen har automatisk optrækning, keramisk lünette, vandtæt 30 ATM og til sidst men ikke mindst selvlysende visere og indeks.

 • Mærke: Omega 

 • Model: Seamaster 

 • Urkasse: 41 millimeter 

 • År: 2018      

Omega Seamaster diver 300 M Chrono: 

Denne model er den nyeste udgave af den ikoniske og meget populære model Seamaster Diver. Den har kronograf samt keramisk krans. Ydermere er uret med Omegas inhouse 3330 Co-axial værk. Det er vandtæt (30 ATM), har datovisning, selvlysende indeks og automatisk optrækning. Ved af dette ur medfølger en speciallavet æske, hvori der ligger et certifikat samt en manual til brug af uret. Det har helium ventil og en foldespænde.

 • Mærke: Omega 

 • Model: Seamaster 

 • Urkasse: 44 millimeter 

 • År: 2018 

Hvis du er på udkig efter et nyt ur, der har alle de rigtige certifikater samt historien i orden, er Omega-modellerne helt sikkert det rette køb. Mulighederne er mange, og der findes et ur til alle typer med Swisstimes store sortiment. Få endnu et ur til din samling eller start din ursamling op i dag med luksuriøse og ikoniske ure fra Omega.