Rolex Århus

Swisstimes butik er et af de få steder i Århus, der forhandler Rolex ure. Et Rolex ur er en investering og derfor ved vi, hvor vigtigt det er med en fysisk butik, hvor du kan opleve de forskellige modeller på nært hold for at bestemme hvilket ur er det helt rigtige for dig. 

Køb Rolex ure i Århus

Rolex er en af verdens mest eksklusive urproducenter og netop derfor, er det for mange ikke nok blot at vælge ud fra billeder på nettet. Kun ved at have prøvet et Rolex ur på, er det muligt at fornemme præcis, hvor luksuriøse de forskellige modeller er. Det kan nemlig gøre en stor forskel rent fysisk at få lov at mærke urenes robusthed og kvalitet, når du skal investerer i et Rolex. Netop derfor har Swisstime en butik på Europa i Århus, hvor du har mulighed for at komme ind og prøve det Rolex ur, du går og drømmer om. Er du interesseret i flere modeller og i tvivl om, hvilket ur der er det rigtige for dig, kan vores Rolex Århus ekspedienter altid guide dig til at finde den model, der passer bedst til dig. Der er et stort udvalg Rolex Århus ure, og der er således en model for enhvers smag og prisleje. Fælles for alle Rolex modeller er dog, at der er tale om utroligt eksklusive ure, hvis kvalitet overstiger stort set alle andre ur-producenter i verden. 

Er du interesseret i andre urmærker, forhandler butikken en lang række andre luksuriøse modeller, som du kan tage et kig på, når du er butikken. 

Kommer du langvejs fra, er det nemt at finde parkering nær Swisstimes butik, når du skal ind og se Rolex Århus udvalg. Der er et større parkeringsanlæg tre minutters gang fra butikken samt mulighed for parkering i Dokk1’s parkeringshus, der ligeledes ligger tæt ved butikken. 

Rolex Århus forhandler en række eksklusive modeller

Swisstimes forhandler en lang række Rolex modeller. Den måske mest ikoniske model er Rolex Submariner, der er legendarisk, da den for altid vil associeres med James Bond - 007 bar nemlig denne model i flere af de tidligere James Bond film. Modellen kan fås i forskellige varianter, og til forskellige priser, alt efter om du vil have de meget eksklusive varianter i massivt guld eller hvidguld, eller ønsker du den mere subtile udgaver “Date” og “No Date” i det klassiske Oyster-stål. Derudover forhandler Rolex Århus også den klassiske Datejust model, der kom på markedet i 1945 for at fejre Rolex 40 års jubilæum. Datejust er kendt for at være blevet båret af mange prominente personer gennem tiden så som Winston Churchill, Martin Luther King, Dwight D. Eisenhower og mange flere. Derudover er Datejust kendt for sit smukke design, hvor de klassiske modeller kombinerer to eller flere farver og kvaliteter i både remmen og urkassen - for eksempel kan du vælge en eksklusiv model, der kombinerer guld og stål i remmen, og har en urskive i sølv. Vi forhandler naturligvis også Daytona modellerne, som er nogle af Rolex’ allermest luksuriøse og dyre modeller. Daytona er kendt for sit lækkre og maskulint design, og flotte urskiver, der er omgivet af et Tachymeter. Udover disse modeller, forhandler Rolex Århus en lang række andre eksklusive modeller, såsom Sea-Dweller, GMT Master, Yacht Master, Sky-Dweller og Explorer. Ønsker du at se hele Rolex Århus udvalget, er du naturligvis altid velkommen til at komme forbi butikken på Europaplads. 

Når du køber et ur hos Swisstime, er der mulighed for finansiering, hvis det ur, du har udset dig, er uden for budget. Faktisk kan du låne helt op til 250.000, og det er således muligt at få råd til lige den model, du går og drømmer om. Du kan vælge mellem to lånetyper hos Swisstime: Det såkaldte basislån eller et lån, der er rentefrit. Vælger du det rentefrilån, kan du låne op til 75.000 og betale det tilbage over enten 12 eller 23 måneder. Med vores basislån, er det dog muligt at låne helt op til 250.000 kroner, og lånet kan tilbagebetales på mellem 12-250 måneder, hvilket giver mulighed for forholdsvis en forholdsvis lav månedlig ydelse. Når du har fundet dit Rolex Århus ur i vores butik, kan du blot spørge en af vores ekspedienter om mulighederne for finansiering. Det er også muligt at læse meget mere om dette på vores hjemmeside. 

Rolex er en verdens mest luksuriøse urproducent

Rolex ure er kendt som det mest eksklusive urmærke i verden. Og med god grund. For eksempel er tre ud af de ti dyreste ure solgt på auktion nogensinde, Rolex modeller. Filminstruktør og skuespiller Paul Newmans Daytona Rolex ur, er da også kendt som værende verdens dyreste ur - det blev solgt for ikke mindre end 17.7 millioner på auktion i New York i 2017. Desuden er Rolex blevet udnævnt til nummer 71. på listen over verdens globale varemæker, hvilket i den grad understreger deres status, ikke kun i vesten, men på hele det globale marked. Udover at Rolex naturligvis er kendt for deres luksuriøse kvalitetsdesign, blev deres eksklusivitet cementeret, da Rolex i de tidlige 007-film - som tidligere nævnt - var James Bonds foretrukne ur. Her var det særligt Submariner-modellen som Bond var vild med, og denne model er således blevet båret af to af de mest legendariske 007-skuespiller: Sean Connery og Roger Moore. 

Udover det luksuriøse design, excellerer Rolex ure også ved funktionalitet. Alt afhængig af modellen, har alle Rolex ure, forskellige tekniske funktioner, der adskiller dem fra mange af deres konkurrenter. Fælles for alle ure er blandt andet, at de er vandtætte, og flere af dem kan tilmed bruges til dybhavsdykning. Derudover er flere af deres modeller kronografer, hvorfor Rolex bliver brugt af både racerkører, piloter og astronauter. Kommer du ned i vores butik, kan du opleve alle disse funktioner selv, og vores ekspedienter vil altid gerne fortælle om hvordan den model, der falder i din smag, rent teknisk udmærker sig og adskiller sig fra andre modeller.