Tag Heuer Århus

Gennem over 150 år har brandet Tag Heuer skabt funktionelt og stabilt mekanik. Tag Heuer har ikke blot nedlagt hver eneste udfordring, som er kommet på deres vej, men de har samtidig skubbet grænserne for ekseptionelt håndværk. Tag Heuer ure har lært fra de Schweiziske traditioner, men i stedet for at følge med strømmen, har de skabt et nyt niveau af præcision og præstation. Designet er skabt med tankegangen om at følge egne regler, vælge sin egen vej, aldrig stoppe med at bevæge sig fremad, ikke at gå på kompromis og aldrig at knække under pres. Alle disse elementer finder du hos Tag Heuer Århus sortimentet, som giver dig eksklusive varer, som du kan være stolt af. 

Historien bag værket

I 1860 åbner Edouard Heuer et værksted, hvor han har mulighed for at udvikle sine mekaniske vidundere. Dette leder til at han i 1869 arbejder på at få sit første patent, og dette sætter starten for mange års udvikling af udstyr. Da han afgår ved døden i 1892, går der ikke længe før hans efterfølgere søger efter et patent på det første Heuer vandresistente ur i 1895. I 1910 rammer urene det amerikanske marked, og i 1912 finder de første Tag Heuer dame ure dagens lys. Efterfølgende starter en lang tradition for urmageri designet til sportsudøvere. I 1924 bliver et Tag Heuer ur brugt som tidtagning ved Olympiaden i Paris, og i 1930 udvikler Tag Heuer et ur designet til piloter. 

Det er dog ikke udelukkende sportsudøvere som benytter sig af det funktionelle og præcise design, for i 1945 vælger general Eisenhower at købe et Tag Heuer ur med stålramme. Prins William af Sverige og Harry S. Truman vælger også at bære et Tag Heuer ur i guld med kronograf system i 1947. I 1962 revolutionere Tag Heuer urmageri industrien endnu engang, da de bliver de første, som får et ur i rummet. Heuer bliver det første schweiziske ur til at finde vejen mod stjernerne. Den 20. Februar stiger John Glenn på den første bemandede rumraket fra Amerika, på missionen at komme rundt om jorden 3 gange på 5 timer. På hans arm sad et Heuer stopur. 

Det er altså mere end sikkert at sige, at Tag Heuer skabte grobund for en helt fantastisk historie med sin mekanik. Med brandet spredt ud over hele verden, og i alle afkroge af professioner, har Tag Heuer skabt en base for et utroligt funktionelt design af materialer af kvalitet. 

Ambassadører og partnere 

Som en del af Tag Heuer Århus urene, er der tilknyttet mange forskellige ambassadører og partnere, som hjælper med at bekræfte den udstrækning som Tag Heuer brandet har. Ambassadørerne er modeller, atleter, skuespillere, dykkere og racerkører, som alle har valgt Tag Heuer som deres foretrukne urfabrikant. Alle er de under et konstant pres i hverdagen enten på landet, i vandet, i luften, på kamera eller på scenen foran millioner af mennesker. Dette kræver rigtigt udstyr, som kan holde til presset, og derfor er Tag Heuer uret for dem. Det er mennesker, som er valgt ud fra deres evne til at blive ved at med at kæmpe, selv om det bliver hårdt. Det er mennesker, som er valgt ud fra deres evne til ikke at knække under pres.

Tre tidligere ambassadører for Tag Heuer er Ayrton Senna, Fangio og Steve McQueen, som alle brugte deres liv på at køre racerløb. Disse tre har hver eneste dag skulle være under et ekstremt pres, og de valgte derfor Tag Heuer, som deres mærke. Nuværende ambassadører for Tag Heuer er skuespillere som Chris Hemsworth og Cara Delevingne. 

Du kan også finde partnere, som er koblet til dit Tag Heuer ur. Dette er store mærker som Aston Martin, World Touring Car Championship, TAG Heuer Porsche Formula E Team og Indy 500. 

Materialer skabt til at revolutionere 

Når du investerer i et Tag Heuer Århus ur, investerer du også i materialer, som kan holde til ekstremt pres, mens det samtidig ikke går på kompromis med godt design. Heuer ure prøver altså i hvert eneste design at holde balancen mellem mode og funktion, og som en del af skabelsesprocessen er der dybdegående research og en perfektionering af de materialer, som skal benyttes. Materialerne som indgår i et Tag Heuer ur kan bestå af seks forskellige elementer, alle værende en del af et design skabt til at bringe en følelse af helhed. 

Læder, stål og elegance

Hos Tag Heuer bliver der udelukkende benyttet den bedste kvalitet af kalve- og alligatorskind på markedet. Læderet former sig efter dit håndled, og du vil ikke opleve sprækker og skaldede pletter, hvilket betyder, at de kan holde sig år efter år. Alligator læderremmene kommer fra eksklusive alligator farme, som kun producerer den bedste kvalitet. Det bliver altså et af de bedste elementer ved dit Tag Heuer Århus ur. Det er simpelt. Klassisk. Praktisk. 

Ud over læder benyttes der diamanter i dit Tag Heuer ur alt afhængigt af design og variant. Disse diamanter er udelukeknde valgt som et afsluttedne og elegant finish på dit ur, og de har derfor ingen funktionalitet.

Du kan med dit Tag Heuer ur også finde rustfrit stål af bedste kvalitet, guld i 18 karat, og gummiremme, som kan kombineres på mange forskellige måder for at finde det perfekte design til dig. 

Til slut er der benyttet Sapphire Crystal glas, som er den mest resistente type af safirglas der eksisterer. Den type af robust glas, som bliver benyttet til Tag Heuer ure er skåret af et solidt lag af safir, som er næsten fuldstændig ridsefrit. Dog tilsætter Tag Heuer selv et ekstra niveau af beskyttelse af dit glas i nogle varianter, som kan modstå elektriske chok og andre former for ulykker. 

Du får altså med dit Tag Heuer ur den højeste form for eksklusivt urmageri, som kan fås for penge. Kombinationen af funktionelle men elegante materialer skaber en smuk helhedsfornemmelse, som kommer til at skabe opmærksomhed ved alle omkring dig. Disse ure er altså bygget til at kunne klare alle udfordringer, som du måtte udsætte dem for, mens de samtidig har et smukt design.