Tudor Århus

Tudor er en schweizisk producent af luksusure, der er beliggende i Geneve. Mærket kan dateres helt tilbage til 1926, hvor den tyskfødte brite Hans WIlsdorf grundlagde Tudor Watches. For urentusiaster ringer grundlæggerens navn måske en klokke, da Rolex og Tudor har samme skaber. Siden dets start i slut 20’erne har Tudor nemlig været en søstervirksomhed til urbranchens mastodont. Tudor er specielt kendt for sine mange flotte og funktionelle designs, der både bruges af militæret, dykkere og businessfolk. Derfor er der en vis alsidighed over de mange ure, som Tudor kan præsentere i deres portfølje. 

Har du lige googlet Tudor Århus og er havnet på vores side? Så velkommen til! Her hos Swisstime har vi et af Danmarks største udvalg af luksusure fra det Schweiziske alpeland. Fra Rolex til Panerai har vi ure, der passer til hver eneste lejlighed. Vi har også et kæmpe udvalg af Tudor ure, der er kendt for deres flotte og funktionelle designs.  På siden her kan du læse meget mere om, hvad Tudor er for et brand og hvorfor du måske skal anskaffe dig sådan et eksemplar. 

En særpreget historie

Historien om Tudor strækker sig, som fortalt over næsten et helt århundrede. I 1926 gav Rolex-stifteren ordre til. at Tudor Watches skulle grundlægges som et seperat selskab og ikke være en del af Rolex-brandet. Faktisk var intentionen med Tudor, at producere et ur som kunne sælges til en mere fordelagtig pris, end 1920’ernes Rolex-ure blev solgt for. Det blev starten på Tudor Watches i 93 år har den schweiziske producent lavet kvalitetsure, der hører til blandt verdenseliten. De første ure var rektangel-formet og med Tudor skrevet på midten af urets skivet. Siden da har både logoet, brandet og urene udviklet sig til at være blandt de bedste i verden og Tudor Watches er nu et global brand, der sælger ure over hele verden. Det gælder også Tudor Århus, hvor der findes flere forskellige forhandlere, der sælger både nye og second-hand Tudor ure.

Siden 1970’erne har Tudor været et af de mest populære ure indenfor militært isenkram. Både det amerikanske, franske og britiske militær har været ivrige brugere af Tudors ur gennem tiden både til specialstyrkerne og dykkerne. Derfor er der noget specielt over brandet Tudor - det er berømt og berygtet for dets fantastiske holdbarhed og modstandsdygtighed under alle slags vejrforhold. 

Et luksusur i verdensklasse

Der er ingen tvivl om, at Tudor er blandt verdens bedste urproducenter. Hele deres produktportfølje vidner om høj klasse og alle modellerne fra Pelagos til Heritage Chrono er at finde i vores sortiment. Der er mange forskellige lækre ure fra Tudor med hver deres unikke udtryk, og de udtrykker på hver deres måde de værdier, som Tudor Watches er kendt får. Er man derfor på udkig efter et Tudor i Århus, kan vi varmt anbefale, at man tager et kig på vores mange luksusure. Vi har følgende modeller fra Tudor Watches i vores sortiment, og vi forhandler både nye og pre-owned versioner af urene; Tudor Black Bay, Tudor Heritage (Ranger & Chrono), Tudor Pelagos, Link og mange andre af de ikoniske ure fra Tudor.  

Flagskibet Tudor Black Bay

Den mest ikoniske klassiker fra Tudor Watches er det velkendte Tudor Black Bay. Tidsløst design, rene linjer og fantastisk mekanik og holdbarhed er, hvad der lægger bag det mytiske ur Black Bay. Når folk tænker på Tudor, tænker de som regel også på denne model - og det er ganske berettiget. Det er nemlig Tudors mest populære ur gennem tiderne. Black Bay kommer i mange forskellige modeller og versioner. Farvekombinationerne på uret divergerer fra ur til ur, og generelt set er det et fantastisk ur, der passer til alle lejligheder. Om du er pensionist eller studerende, brandmand eller businessman, så passer Tudor Black Bay i alle henseender. Det er et stilistisk mesterværk fra Tudor og passer til mange forskellige outfits og lejligheder. Uanset om du skal på arbejde, til fest eller ud og scuba-dive, så kan du tage dit Tudor Black Bay på håndleddet. 

Leder du efter Tudor Århus

Er du på jagt efter et Tudor i Århus, så anbefaler vi, at du tjekker vores store sortiment af forskellige ure fra Tudor Watches ud. Vores produkter repræsenterer en bred diversitet i udtryk stil og design, så derfor kan du være helt sikker på at finde et Tudor ur, der passer dig. Vi er en lokal forhandler, der sælger både splinternye og second-hand ure. Når du googler Tudor Århus, kommer der en del søgeresultater, og derfor er vi rigtig glade for, at du har valgt at tjekke vores webshop ud. VI håber du kan lide, hvad du ser af forskellige Tudor ure.

Hvis du har nogle spørgsmål eller andre ting, du brænder inde med, så tøv ikke med at kontakte os. VI hjælper meget gerne med råd og vejledning til hvilket ur, der passer bedst til hvilke lejligheder. Du kan kontakte os på +45 71 96 07 38 eller pr. mail; info@swisstime.dk. Vi lover, at vi vender tilbage så hurtigt, som overhovedet muligt på din henvendelse.

Tudor Århus - Køb dit Tudor ur hos Swisstime

Hos Swisstime har vi gjort det til vores fornemmeste opgave af levere de fineste schweiziske ure på markedet. Vi forhandler alt fra Rolex og Tudor til Panerai og Hublot, og derfor er der masser af forskellige ure at kigge på, her på vores webshop. Vi sælger både splinternye udgaver af de schweiziske ure, men forhandler også pre-owned udgaver, hvis man er til det. Vi har alle klassikerne som Rolex Submariner, Omega Seamaster, Breitling Chronomat og Tudor Black Bay, men det er blot nogle af de mange forskellige luksusure vi har i vores sortiment.

Vi hjælper dig nemlig med at skaffe nye og brugte luksusure fra de bedste schweiziske producenter i verden til den absolut bedste pris. Det hele foregår online, så du kan sidde i sofaen eller på kontoret og lede efter dit drømmeur. Køb dit Tudor ur hos os, hvis du leder efter en pålidelig forhandler med de bedste priser i Århus.