Eksklusive ur modeller

Hos Swisstime forhandler vi en lang række eksklusive ur modeller fra forskellige brands, der alle er kendt for luksuriøst design og høj kvalitet. Vores sortiment inkluderer både Rolex, Omega, Tag Heuer, Tudor, Breitling, Hublot og Panerais, der alle har det tilfælles, at de er kendt for at have nogle af de mest eksklusive ur modeller på det internationale marked. I det følgende kan du læse mere om de forskellige mærker og modeller, vi forhandler. 

Rolex - verdens mest eksklusive ur

Rolex er verdens største enkeltstående forhandler af luksus ure i verden. Dette har dog ikke ændret på brandets uovertrufne eksklusivitet, og i 2007 blev det rangeret som verdens 71. “most valuable brand.”

Urmærket blev grundlagt i London i 1905, men har siden flyttet hovedsæde, og har nu base i Schweiz ligesom alle de andre eksklusive ur modeller, vi forhandler. Rolex har mange fremtrædende og populære modeller, men er måske særligt kendt for deres klassiske Submariner model, hvis klassiske look, blev udødeliggjort i nogle af de tidligere 007-film, hvor det var James Bonds foretrukne armbåndsur. 

Modellen har ikke kun et tidløst og lækkert design, men er også praktisk, da det som navnet indikerer rent faktisk er vandtæt og kan bruges til dykning ned til 330 fod. Derudover forhandler vi også andre klassiske modeller som Datejust, GMT Master og ikke mindst Daytona, der er kendt for at være en af de dyreste og mest eksklusive ur modeller i verden. 

Omega emmer af eksklusivitet

Da James Bond i nyere film skiftede sit Rolex ur ud, var det med en luksuriøs Omega model. Og det siger ikke så lidt. Omega fører nogle af de mest eksklusive ur modeller i hele verden. De er kendt for deres gennemførte og tidsløse designs, hvilket både gør sig gældende for deres modeller med metal- og læderrem. 

Omega er dog også blevet båret af en lang række fremtrædende personer gennem tiden - blandt andet måneastronauten Buzz Aldrin, hvilket betød, at den klassiske og eksklusive Omega model, Speedmaster, blev det første ur på månen. Speedmaster forhandles sammen med Seamaster og Planet Ocean på Swisstimes side. Er der en anden model, du ønsker, gælder det dog altid, at vi vil gøre, hvad vi kan for at skaffe den hjem hurtigst muligt. 

Tag Heuer er kendt som et innovativt og kvalitetsbevidst brand

Tag Heuer er blandt andet kendt for at producere eksklusive ur modeller inspireret af motorsport, hvilket blandt andet kommer til udtryk i serierne Formula 1, Carrera og Aquaracer, som du allesammen vil kunne finde på side. Der er da også mange professionelle racerkører, der bærer og promoverer Tag Heuers flotte ure. Det motorsportsinspirerede hænger sammen med, at brandets grundlægger, Edouard Heuer, startede med at lave konograf ure til racerbilers instrumentbræt, før han begyndte at producere regulære ure. 

Derudover er Tag Heuer kendt for deres fokus på innovation og et vision om at skabe ure, der giver nye teknologiske muligheder. Det har i dag gjort Tag Heuer til et af verdens førende urmærker. 

Tudor har mange eksklusive ur modeller

Tudor blev skabt af Rolex grundlægger Hans Wildorf, og betragtes i dag som Rolex’s søstervirksomhed. Tudor er særligt kendt for deres mange tool watches, der blandt andet tæller en række dykker ure. Dette har gjort, at de ekslusivt producerer ure for det amerikanske militær, herunder den amerikanske flåde. Denne tilgang til ure, har smittet af på Tudors maskuline design, kompromisløse kvalitet og robusthed. Samtidig er modellerne tydeligt inspireret af søstervirksomhedens luksuriøse design og detaljer, og Tudors ure emmer således på én gang af eksklusivitet og funktionalitet. Dette gør Tudor til et utroligt populært valg indenfor luksusure. 

Der er kælet for detaljerne ved Breitlings ure

Breitlings ure er kendt for at være meget gennemførte og detaljeorienterede. Her er der ikke én lille detalje, der er overladt til tilfældighederne, hvilket gør, at Breitlings modeller har en helt særlig eksklusivitet over sig. Derudover er Breitlings modeller særligt kendt for at være piloters foretrukne - dette skyldes blandt andet deres luftfartsinspirerede design. Mange af modellerne er forholdsvis store og letlæselige, hvilket ikke kun er praktisk, men også giver dem et flot og maskulint look. En stor del af deres ure er da også kronometer-certificerede, som betyder, at de kan benyttes i forbindelse med navigation. Navnene på deres forskellige modeller, er ligeledes en hyldest til luftfart og de mange piloter, der bærer dem. På vores side forhandler vi således blandt andet Chronomat, Avenger og Aerospace modellerne. 

Hublots ure er på én gang sporty og eksklusive

Hublots er kendt som et innovativ og sporty luksus brand. Det er grundlagt af italieneren Carlo Crocco, der ændrede tilgangen til urdesign for altid, da han for første gang lavede et ur med gummirem. Gummiremmen er utrolig komfortabel og tilpasser sig den enkeltes håndled. Derudover skabte Crocco et innovativt, sporty og lækkert design ved at kombinere gummiremmen med et ur i metal. De såkaldte fusion ure, er i dag stadig ur-producentens mest populære modeller, og mange er dem kan bæres af både mænd og kvinder - find blandt andet Hublots Classic Fusion Automatic inde på vores side. 

Derudover er Hublots også kendt for sine eksklusive samarbejder inden for sportsverden, hvor de blandt andet har teamet op med Ferrari. Og med deres sporty, innovative og eksklusive ur modeller må Hublots om nogen også siges at være ur-producenternes ferrari. 

Panerais karakteristiske design er tidløst

Panerais er et eksklusivt urmærke, der inden for de seneste ti år har opnået stor popularitet - og med god grund. Deres eksklusive ur modeller har et på en gang et karakteristisk og tidløst design. Med deres overdimensionerede tal, er man ikke i tvivl, om at man er stødt på et eksklusivt Panerais ur. Designet emmer af luksuriøsitet og fokus på detaljen. Dette eksklusive design, er ved at gøre Panerais til et af de mest luksuriøse urbrands. Deres luksuriøsitet understreges ved, at de - ligesom Hublot - i senere år har indgået i et samarbejde med Ferrari, som de skabte to flotte kollektioner med: Granturismo og Scuderia. Alle modellerne bar Ferraris karakteristiske vartegn.