Eksklusive urmærker

Ure er ikke længere bare en måde, at tjekke tiden på. Det er blevet til meget mere end det. Som en af de accessories til mænd, der er, så er uret en essentiel del af enhver mands påklædning. Uanset uret, så vil ethvert ur forbedre påklædning og udtrykket på en mand. Der findes dog visse urmærker, som står i høj kurs, og har altid gjort det, på markedet. Indenfor mode, så er eksklusivitet blevet en stor del af branchen, og det gælder om at have det, som ingen andre har. Når det kommer til ure, så er der nogle specifikke urmærker, som aldrig går ud af mode og står som de mest prestigefyldte ure. Nedenfor vil du kunne læse om nogle af dem, og få et indblik i hvad du skal lede efter, hvis du ønsker et ur fra et eksklusivt mærke. 

Rolex er et af de mest kendte og eksklusive mærker 

Rolex, som har eksisteret siden 1905, er et af de mest velkendte luksusure i verden. Rolex er en spiller, som altid vil være en del af samtalen, når man taler om ure og specielt eksklusive ure. Uret flyttede tidligt i dens levetid til Schweiz, hvor uret siden har haft deres produktion. Rolex er et ur i topklasse, og modellerne bliver kun produceret i et limiteret antal hvert år. 

Rolex har været med til at sætte standarden for luksusure, og er blevet et synonym for eksklusivitet og god kvalitet. Kvaliteten og håndværket kommer til udtryk i alle deres modeller.
Nogle af Rolex’ mest populære modeller er blandt andet Explorer-modellen og Submariner-modellen. Rolex Submariner blev ikoniseret tilbage i 1962, hvor Sean Connery bar modellen i James Bond filmen Dr. No. I den første og eneste bog Bond bog bar James Bond Rolex Oyster Perpetual, som også er en af deres mest populære modeller. Det er derudover svært at komme uden om Rolex GMT-Master, som siden dens fødsel i 1954 har været på alles læber. 

Et Omega ur slår aldrig fejl 

Omega blev grundlagt i 1848 af en schweiziske urmager ved navn Louis Brandt. Hvor Rolex-uret kan siges at være kaptajnen for luksusure og eksklusive ure, så er Omega rockstjernen indenfor luksus. Hvis du skulle være i tvivl om Omegas rockstjerne status, så skal du bare kigge mod månen. Buzz Aldrin og NASA valgte at tage et Omega ur om håndleddet, da de skulle mod månen i 1969. Omega ændrede i 1982 navn til Omega SA, som lige nu er en del af Swiss Swatch Group. Omega har også siden 1932 været den officielle tidtager til de olympiske lege.

Omega er et kvalitetsmærke, som ikke går på kompromis med noget. De har nogle af de mest populære modeller, når det kommer til luksusure. Omega har primært tre modeller, som virkelig er populære på markedet. Der er blandt andet tale om Omega Seamaster, som har kultstatus inden for luksusure. Deruodver er både Omega Speedmaster og Omega Ocean verdensklasse ure, som man aldrig går fejl af. 

Breitling er et velkendt pilotur 

Det schweiziske luksusurs firma er et af de mere undervurderet luksusure. Ofte går samtalen på Rolex og Omega, men Breitling er oppe med de store - både når det kommer til kvalitet og design. Breitling har været til siden 1884, og startede ud som ure til piloter. De har siden starten lavet velkendte og anerkendte kronometre, som bruges af både piloter og dykkere. 

Denne funktionalitet har været gennemgående i deres levetid, og Bretlingsmodeller har alle certificeret kronometre i alle deres ure. Nogle af deres mest populære modeller er navngivet efter netop deres funktionalitet; Breitling Aerospace, Breitling Navitimer, samt Breitling Chronomat. 

Et TAG-Heuer er til alle med fart i blodet

TAG-Heuer som virksomhed stammer helt fra 1860, hvor stifteren Edouard grundlagde Heuer-ure. I 1985 blev navnet skiftet til TAG-Heuer, da virksomheden blev købt af TAG Group. 

Tilbage i starten produceret virksomheden kronometer-ure til instrumentbrættet i biler. Virksomheden skiftede retning, og gik over til klassiske armbåndsure. Den blev dog i bilverden, da mærket blev populært hos racerkører, da urene bevarede deres funktionalitet med indbyggede kronografiske egenskaber. 

I blandt de mange populære modeller finder du blandt andet; TAG-Heuer Carrera, TAG-Heuer Aquaracer og TAG-heuer formula 1. 

Italiensk klasse og stil med Panerai 

Som den den eneste af de eksklusive luksusure på denne liste er Panerai. Paneria har eksisteret siden 1860, hvor det blev grundlagt af Giovanni Panerai. 

Man kan mærke kvaliteten og den italienske omhyggelighed og selvtillid, når man ser et Panerai ur. Der er noget over dem, som man ikke helt kan beskrive. Det har formentlig noget med måden Panerai skaber og producerer deres produkter på. 

Panerai har fire primære produktgrupper, som bliver produceret i forskellige mængder. Hvert år laver de en special-edition model, som er indbegrebet af eksklusivitet. I 2006, 70 års jubilæet for California Dial Radiomir-modellen, genudkom uret, men i et begrænset oplag på 1936 stk. 

Tudor 

Tudor er egentlig en søstervirksomhed til Rolex, og det kan mærkes - på den gode måde. Mange af Tudors modeller kan der ses inspiration direkte fra Rolex’ modeller. Tudor har den fordel, at deres priser ikke er lige så høje som Rolex’. Dette betyder dog ikke, at kvaliteten på uret er dårligt. Tudor leverer stadig højkvalitets ure, og er derfor et rigtig godt alternativ til Rolex. 

En af Tudors mest populære modeller er Tudor Black Bay, som trækker klare referencer til Rolex GMT-Master modellen. 

Undersøg vores sortiment

Hos Swisstime kan du finde modeller fra alle af de ovenstående luksusbrands, og vi har et bredt udvalg af modeller fra hver især. Derudover skal du ikke være nervøs for at kontakte os, hvis du skulle være i tvivl om hvilket ur er dig eller hvis du vil høre mere om de enkelte brands. Vores kundeservice lever for både at servicerer entusiaster og nybegyndere. 

Samtidig, skulle der være et specifikt ur eller model, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan være behjælpelig med at skaffe uret til en overkommelig pris.